ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

HOD DOORS: Εντυπωσιακή εφαρμογή των προϊόντων της σε έργα του εξωτερικού!

Σε μερικές εντυπωσιακές κατοικίες του Καναδά βρήκαν εφαρμογή τα κορυφαία προϊόντα στον χώρο της πόρτας της εταιρείας HOB DOORS.

Όταν το πάθος και η έμπνευση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού συναντά το πνεύμα και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, το αποτέλεσμα είναι οι πόρτες HOB DOORS. Κορυφαίες λύσεις που συνδυάζουν το άψογο design, την υψηλή θερμομόνωση και την απόλυτη ασφάλεια.

Το αναγνωρισμένο όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η δυναμική εταιρεία έχει ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδικεύεται στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, έχοντας ανοίξει τα φτερά της και στις αγορές του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε μερικά εντυπωσιακά έργα που παρουσιάζονται παρακάτω.

Εξοχική κατοικία, Quebec, Καναδάς

Η πόρτα εισόδου HOB, σχεδιασμένη με ευελιξία για την προσαρμογή της στον περιβάλλοντα χώρο, συνδυάζει θερμομόνωση, ασφάλεια και λειτουργικότητα και ολοκληρώνει τη σύγχρονη αισθητική του κτηρίου.

Προϊόν: ELEGANT Hybrid Core 77 – Flat

Πολυτελής ιδιωτική κατοικία Quebec, Καναδάς

Το στιβαρό σύστημα της πόρτας εισόδου, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών επιδόσεων, εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας στο επίπεδο που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, ανάλογα με τις ανάγκες. Όλα σε τέλεια αρμονία και ομαλή σύνδεση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο για μια άνετη ζωή.

Προϊόν: ELEGANT Hybrid Core 77 – Flat

Πολυτελής ιδιωτική κατοικία, Quebec, Καναδάς

Η πόρτα εισόδου, σχεδιασμένη με απλότητα αλλά και κομψότητα, προσαρμόστηκε αισθητικά στο περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα θερμομόνωση, ασφάλεια και λειτουργικότητα στο κτήριο.

Προϊόν: ELEGANT Hybrid Core 77 – Flat

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.