ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΕΑ ΑΜΚΕ: Έφτασαν τους 68 οι πιστοποιημένοι κατασκευαστές αλουμινίου

Η σταθερά αυξανόμενη συμμετοχή και το ζωηρό ενδιαφέρον των κατασκευαστών για την πιστοποίηση από την ΕΕΑ ΑΜΚΕ, έχει οδηγήσει στην πιστοποίηση 68 συνολικά κατασκευαστών αλουμινίου και έπεται συνέχεια.

Στον νέο κύκλο εξετάσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ΑΜΚΕ ως διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης προσώπων στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, πιστοποιήθηκαν είκοσι τρείς (23) ακόμη κατασκευαστές του κλάδου ως «Τεχνίτες Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα».

Η σταθερά αυξανόμενη συμμετοχή και το ζωηρό ενδιαφέρον των κατασκευαστών για την πιστοποίηση από την ΕΕΑ ΑΜΚΕ εκφράζει έμπρακτα την επιθυμία του κλάδου όχι μόνο να ανταποκρίνεται αλλά και να προλαβαίνει τις ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα να πρωτοπορεί στη διαμόρφωση καλύτερων και ποιοτικότερων συνθηκών για το μέλλον.

Ο επόμενος κύκλος εξετάσεων έχει ήδη προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο στην Αθήνα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή να απευθυνθούν στην EEA AMKE, στέλνοντας mail στο admin@aluminium.org.gr, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης.

Θερμά συγχαρητήρια και τους 68 συνολικά μέχρι τώρα κατασκευαστές αλουμινίου που έχουν πιστοποιηθεί για αυτή τους την επιτυχία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.