ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης για επαγγελματίες

Η δυναμική εμπορική εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ προσφέρει ολιστικές λύσεις ανακαίνισης, σχεδιασμένες ειδικά για τον επαγγελματία.

Η ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αρχιτεκτονικών και οικοδομικών υλικών, προσφέρει ολιστικές λύσεις ανακαίνισης σχεδιασμένες ειδικά για τον επαγγελματία, παρέχοντας  τις ιδανικές λύσεις για κάθε τύπο έργου, είτε πρόκειται για οικιακή κατασκευή είτε για μεγάλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Στις λύσεις που προσφέρει, περιλαμβάνονται:

  • Συστήματα αλουμινίου: Αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και ενεργειακή απόδοση για κάθε κατασκευή.
  • Ρολά D-Fender: Μοντέρνα και λειτουργικά ρολά που συνδυάζουν την προστασία με την αισθητική, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.
  • Σήτες Dukasit: Σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις για τη βέλτιστη προστασία από έντομα, με αισθητική που ταιριάζει σε κάθε χώρο.
  • Κούρμπες: Εξειδικευμένες εφαρμογές για μοναδικές κατασκευές με υψηλές απαιτήσεις και εξατομικευμένες λύσεις.
  • Deck πατώματος και περίφραξης: Ανθεκτικά και αισθητικά άρτια, ιδανικά για εξωτερικούς χώρους, με έμφαση στην αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τη φυσική ομορφιά.
  • Πολυκαρμπονικά: Ιδανικά για κάλυψη χώρων, προσφέροντας υψηλή αντοχή και ελαφρύ βάρος, ενώ εξασφαλίζουν εξαιρετική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Ανοδιωμένα κάγκελα αλουμινίου D-lux: Καινοτομικό σύστημα κάγκελων με φινίρισμα τύπου inox, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδιαστικών εφαρμογών.

Η ΔΟΥΚΑΣ δεσμεύεται να παρέχει στον επαγγελματία όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, διασφαλίζοντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε έργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.