ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στον ρυθμό του Φεστιβάλ Πηνειού!

Η ETEM συμμετείχε ενεργά στο φεστιβάλ, προφέροντας καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μοναδικά δώρα στους συμμετέχοντες!

Η ΕΤΕΜ υποστήριξε το φετινό Φεστιβάλ Πηνειού, το οποίο «χτύπησε» στην καρδιά της Λάρισας, από 19 έως τις 21 Ιουνίου. Το φεστιβάλ, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά και αγαπημένα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής προσέφερε ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις, εκδηλώσεις, καθώς και σημαντικές καλλιτεχνικές παρουσίες που μάγεψαν το κοινό.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, χιλιάδες επισκέπτες, κατέκλυσαν τον όμορφο χώρο δίπλα στο ποτάμι, απολαμβάνοντας 19 ξεχωριστές συναυλίες και 40 διαφορετικές κοινωνικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, τις οποίες επιμελήθηκαν φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η ΕΤΕΜ, σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΤΑ»  συμμετείχε ενεργά στο φεστιβάλ, προφέροντας καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μοναδικά δώρα στους μικρούς επισκέπτες. Επιπλέον, η ΕΤΕΜ διέθεσε μπαλόνια σε όλους τους φίλους του φεστιβάλ, προσφέροντας στιγμές χαράς και δημιουργικότητας σε μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή και η υποστήριξη της ΕΤΕΜ στο Φεστιβάλ Πηνειού αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην προώθηση της πολιτιστικής ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.