ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024: Το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου είναι εδώ!

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι έκθεση-θεσμός και ο απόλυτος προορισμός για κάθε επαγγελματία, που δεν θέλει να μένει πίσω από τις εξελίξεις.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση για τον κατασκευαστικό και τον οικοδομικό κλάδο, στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγκεντρώνοντας ολόκληρη την αγορά, στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, η έκθεση είναι η μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου.

Σε τρεις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ δίνει την ευκαιρία σε όλες τις κατηγορίες του κλάδου να παρουσιαστούν, με μια τεράστια ποικιλία εκθεμάτων, υψηλής ποιότητας. Με τις προεγγραφές και τις συμμετοχές να υπερβαίνουν τους αντίστοιχους περυσινούς αριθμούς, η έκθεση μεγαλώνει, αναβαθμίζοντας την εμπειρία επισκεπτών και εκθετών.

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ο κλάδος αλλάζει και εισέρχεται σε μία νέα εποχή. Νέα υλικά, τεχνολογίες και υπηρεσίες έρχονται να διευκολύνουν τον επαγγελματία, να βελτιώσουν ποιοτικά το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας του και να φέρουν την ενεργειακή βιωσιμότητα στον κλάδο.

Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα φιλοξενηθούν στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ συνεχίζει επιτυχώς να επενδύει στον διεθνή της χαρακτήρα, προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας. Έτσι, δημιουργείται ένα τεράστιο επιχειρηματικό δίκτυο που παρέχει σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης, δικτύωσης και εξωστρέφειας, ενώ ευνοείται και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης, σημαντική θέση έχουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις. Επίσημοι φορείς και διακεκριμένοι επαγγελματίες θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με το κοινό της έκθεσης, παρέχοντας στους επαγγελματίες νέα εργαλεία και προοπτικές ώστε να ξεχωρίσουν στην αγορά, αναδεικνύοντας αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματά τους.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ανοίγει δρόμους για το μέλλον του κλάδου. Είναι η έκθεση-θεσμός και ο απόλυτος προορισμός για κάθε επαγγελματία, που δεν θέλει να μένει πίσω από τις εξελίξεις. Στη γιορτή του κλάδου θα είναι όλοι εκεί!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.