ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στον «αέρα» η νέα της ραδιοφωνική καμπάνια!

Οι γνώριμες φωνές του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Κατερίνα Λέχου μας προτρέπουν να δούμε τη «Ζωή Αλλιώς» με τα συστήματα αλουμινίου ELVIAL.

Η ραδιοφωνική καμπάνια της ELVIAL «Δες τη ζωή αλλιώς μέσα από τα συστήματα αλουμινίου ELVIAL» είναι έτοιμη να ξαναταξιδέψει τον ακροατή σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες των πιο τοπ ραδιοφωνικών σταθμών.

Οι γνώριμες φωνές του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Κατερίνα Λέχου προτρέπουν τον ακροατή να δει τη «Ζωή Αλλιώς» με την πιο πρόσχαρη και χιουμοριστική διάθεση, τονίζοντας την ποιοτική αλλαγή που προσφέρουν τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL στην καθημερινότητα. Η τεχνολογία I2, η προανοδίωση 2IN1, η ηχομείωση και η θετική επίδρασή τους στην ποιότητα της ζωής εξιστορούνται με τον πιο έξυπνο τρόπο από το ζευγάρι των πρωταγωνιστών.

Στόχος της καμπάνιας είναι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των προϊόντων της ELVIAL να γίνουν συνώνυμα της θαλπωρής, της απόλυτης αισθητικής αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας, κάνοντας τους ακροατές να θέλουν να δουν τη «Ζωή Αλλιώς»!

Δείτε κι εσείς τη ζωή αλλιώς γνωρίστε από κοντά το μοναδικό ELVIAL EXPRERIENCE CENTRE στην Αττική με τις μοναδικές λύσεις των συστημάτων αλουμινίου της ELVIAL!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.