ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

HERMIS: Δίνει ραντεβού με τους κατασκευαστές στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024!

Με εστίαση κυρίως στον δυναμικό, εξαγωγικό της χαρακτήρα, η εταιρεία HERMIS συμμετέχει στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024. Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των μηχανημάτων κατεργασίας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η πλέον εξειδικευμένη έκθεση του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών που ετοιμάζεται να υποδεχτεί χιλιάδες επαγγελματίες εντός και εκτός Ελλάδας στο METROPOLITAN EXPO από 17-20 Οκτωβρίου. Η δυναμική έκθεση συνεχίζει να επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της, προωθώντας την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη εκτός συνόρων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η συμμετοχή της ελληνικής εταιρείας κατασκευής μηχανημάτων κατεργασίας HERMIS έρχεται να επισημάνει τον εξωστρεφή χαρακτήρα της επιχείρησης του κ. Χαρκοφτάκη. Τα ποιοτικά μηχανήματα της εταιρείας εξάγονται σε πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού μεταξύ των οποίων Αυστραλία, Αμερική, Γερμάνια, Γαλλία, Σουηδία, Ρωσία, Νότιος Αφρική κ.ά., καλύπτοντας ιδανικά τις ανάγκες των κατασκευαστών σε όλον τον κόσμο!

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της HERMIS στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ (Περίπτερο 4 – Β18) για να μιλήσουν από κοντά με τους ανθρώπους της εταιρείας, να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των μηχανημάτων κατεργασίας και να ενημερωθούν για το ποιο είναι το ιδανικό μηχάνημα από την ολοκληρωμένη γκάμα της εταιρείας για τις ανάγκες τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.