ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Βιωσιμότητα & καινοτομία στο επίκεντρο της συμμετοχής της στη Hotel Experience

Η ELVIAL παρουσίασε στους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας τις καινοτόμες λύσεις της, που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Θέτοντας ως επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στη φιλοξενία, η ELVIAL συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Hotel Experience 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών.

Στη διεθνούς εμβέλειας διοργάνωση, που συγκέντρωσε πάνω από 4.000 επισκέπτες και 70 διακεκριμένους ομιλητές από τον τομέα της αρχιτεκτονικής και της φιλοξενίας, η δυναμική εταιρεία παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ELVIAL είχε εξίσου την ευκαιρία να αναδείξει τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, προωθώντας την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων αλουμινίου στον τομέα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Τα ποιοτικά συστήματα αλουμινίου της βορειοελλαδίτικης διέλασης προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου, καθώς συμβάλλουν στη δημιουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που προσφέρουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και αισθητική υπεροχή.

Ο συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ήταν στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, με έμφαση στη σημασία της αειφορίας και της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στην εμπειρία των επισκεπτών. Η παρουσία της ELVIAL υπογράμμισε τη δέσμευσή της για προσφορά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, ενισχύοντας την εμπειρία του ταξιδιώτη και προωθώντας τη βιώσιμη αρχιτεκτονική.

Ένα ακόμα event ολοκληρώθηκε και κατάφερε να ξεπεράσει μια συνηθισμένη έκθεση ή ένα συνέδριο, πετυχαίνοντας τον στόχο του: Να εκφράσει μία νέα εποχή για το δομημένο περιβάλλον, σε συνάρτηση με την οικονομία, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.