ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και δύο εξώφυλλα που είναι αφιερωμένα αφενός σε μία ακόμη διάκριση της ALUMINCO στον θεσμό Superbrands και αφετέρου στο πρωτοποριακό online λογισμικό ALUMIL Build.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο! Το πρώτο εξώφυλλο αφορά στη διάκριση για μία ακόμη χρονιά της ALUMINCO στον θεσμό των Superbrands. Η επαναλαμβανόμενη επιτυχία της εταιρείας έρχεται να επιβραβεύσει τη μεγάλη της ανάπτυξη και τη δραστηριότητά της σε σημαντικούς τομείς.

Το δεύτερο εξώφυλλο έχει να κάνει με το καινοτόμο online λογισμικό ALUMIL Build. Μία έξυπνη ψηφιακή λύση που κάνει την καθημερινότητα του κατασκευαστή… «παιχνίδι»!

Σε αυτό το τεύχος αξίζει να διαβάσετε το πολυσέλιδο αφιέρωμα στην πυροπροστασία και στο πώς αυτή αφορά στους κατασκευαστές κουφωμάτων. Στο αφιέρωμα θα βρείτε τις λύσεις που έχουν να προσφέρουν οι παραγωγοί συστημάτων της ελληνικής αγοράς, καθώς και -μεταξύ άλλων- μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γεν. Δ/ντη του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών, Γιώργου Μυλωνάκη.

Στο δεύτερο αφιέρωμα του “aluminium magazine” θα μάθετε για τα πλεονεκτήματα των διαχωριστικών αλουμινίου και το πώς αυτά μπορούν να μεταμορφώσουν προς το καλύτερο τους εσωτερικούς χώρους στους οποίους τοποθετούνται.

Στις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού φιλοξενείται και μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα που έκανε η Architectural Aluminium Academy σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την οποία υπογράφει ο Business Consultant της Ακαδημίας, Αντώνης Αμανιός. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη δουλειά που αναδεικνύει σημαντικά θέματα που οι επαγγελματίες οφείλουν να γνωρίζουν.

Σε ένα εντυπωσιακό κτίριο υψηλής ενεργειακής απόδοσης έδωσε λύσεις το εξαιρετικό θερμομονωτικό σύστημα E75 της ETEM. Στο νέο Διοικητικό Κέντρο της ΕΥΑΘ, το καινοτόμο σύστημα της ETEM συνέβαλε στους τομείς του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και φυσικά της ενεργειακής απόδοσης.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.