ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετέχει στο συνέδριο Hotel Experience!

Με τη συμμετοχή της, η NEOKEM επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και στην υποστήριξη της αρχιτεκτονικής κοινότητας!

Η NEOKEM συμμετέχει στο συνέδριο Hotel Experience, μια εκδήλωση που απευθύνεται σε επαγγελματίες της φιλοξενίας, ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και designers, καθώς και σε ειδικούς των υλικών. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και εξέλιξη στον κλάδο.

Η εκδήλωση εμπνέεται από τις ατμόσφαιρες ξενοδοχείων που έχουν καταγραφεί σε εμβληματικές κινηματογραφικές ταινίες. Ο σχεδιασμός της έκθεσης δημιουργεί έναν κόσμο διαφορετικό, όπου τα εμπορικά περίπτερα μεταμορφώνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου, με τους υπόλοιπους χώρους να παραπέμπουν σε στοιχεία χαρακτηριστικών σημείων φιλοξενίας, όπως Ρεσεψιόν και Φουαγιέ, δημιουργώντας μια πολυαισθητηριακή εμπειρία για τους επισκέπτες.

Η NEOKEM, η μοναδική ελληνική εταιρεία που παράγει χρώματα πούδρας για αρχιτεκτονικές κατασκευές, θα παρευρίσκεται ως εκθέτης, παρουσιάζοντας τη συλλογή Yπερανθεκτικών Ειδικών χρωμάτων PRISMA, ενισχύοντας τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα εμπνεύσει και θα συναρπάσει.

Στο περίπτερο της NEOKEM, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν από κοντά τις προηγμένες λύσεις υλικών που προσφέρει η εταιρεία, με έμφαση στις αρχιτεκτονικές κατασκευές. Η συλλογή PRISMA περιλαμβάνει υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας που προσφέρουν μοναδικές αισθητικές και λειτουργικές λύσεις στους επαγγελματίες.

Η έκθεση θα παρέχει ένα δυναμικό πεδίο για διάλογο, ανταλλαγή ιδεών και ανάπτυξη συνεργασιών, καθιστώντας την μια απαραίτητη στάση για κάθε επαγγελματία που ενδιαφέρεται να προηγηθεί στον ανταγωνιστικό κόσμο της φιλοξενίας και της αρχιτεκτονικής.

Με αυτή τη συμμετοχή, η NEOKEM επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και στην υποστήριξη της αρχιτεκτονικής κοινότητας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.