ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ένα δώρο ζωής προς όποιον το έχει ανάγκη!

Το Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ALUMINCO πραγματοποιείται δυο φορές τον χρόνο, σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι της ALUMINCO θεωρούν ότι η αιμοδοσία είναι μια πράξη υπευθυνότητας και προσφοράς, είναι γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και δώρο ζωής προς αυτόν που έχει ανάγκη. Το Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της εταιρείας πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο στα κεντρικά της γραφεία, σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να διατηρηθεί η τράπεζα αίματος ALUMINCO, ώστε να στηρίξει άμεσα τους εργαζόμενους της και τις οικογένειές τους σε πιθανή ανάγκη.

Μέσα στο καλοκαίρι έμπειρο ιατρικό προσωπικό με τον απαραίτητο εξοπλισμό, από το νοσοκομείο Λαϊκό, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Οινόφυτα με σκοπό να διεξαχθεί η 4η εθελοντική αιμοδοσία. Οι εθελοντές αιμοδότες είχαν δηλώσει τη συμμετοχή τους από τις προηγούμενες μέρες, έτσι ώστε να τηρηθεί το απαιτούμενο πρόγραμμα και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Κάθε εθελοντής αιμοδότης μέσα σε 10 λεπτά μπορεί να δώσει 450ml αίμα, ποσότητα ικανή να σώσει έως και 3 συνανθρώπους μας! Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που βρέθηκε στο πλευρό των αιμοδοτών, τους στήριξε έμπρακτα, εξασφαλίζοντας τους αίσθημα ασφάλειας και επαγγελματισμού.

Οι εργαζόμενοι προσήλθαν με χαμόγελο και θετική διάθεση, προκειμένου να συμμετέχουν σε μία τόσο σημαντική δράση, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το γενικό κλίμα  προσφοράς και αλληλεγγύης που αντιπροσωπεύει το σύνολο της εταιρείας. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η στήριξη έμπρακτη. Μετά το τέλος της αιμοδοσίας μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες με σκοπό να τους υπενθυμίζουν ότι όλοι ανήκουμε στην ίδια ομάδα… την ομάδα προσφοράς ALUMINCO!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.