ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Βραβεύτηκε για 4η συνεχή φορά στα Sales Excellence Awards 2024!

Η Europa δεν θα μπορούσε να λείπει από τα Sales Excellence Awards 2024 όπου για άλλη μία φορά βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στον χώρο των πωλήσεων.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος της Europa, Ανέστης Τάρλας με το Silver βραβείο της κατηγορίας B2B Πωλήσεις στους κλάδους εμπορίου βιομηχανίας

Σε μια ζωντανή και δυναμική εκδήλωση με την παρουσία 600 στελεχών, η Europa βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στα Sales Excellence Awards 2024, που έλαβαν χώρα στο Anassa City Events στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση κέρδισε ένα Silver βραβείο στην κατηγορία B2B Πωλήσεις στους κλάδους εμπορίου βιομηχανίας, αποδεικνύοντας πως οι προσεκτικά σχεδιασμένες επιχειρηματικές και εμπορικές πολιτικές αποδίδουν. Το βραβείο παρέλαβε ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος, Ανέστης Τάρλας.

Τους νικητές ανέδειξε η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από 44 εκπροσώπους από τον χώρο των πωλήσεων, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών. Υπερβαίνοντας τους στόχους, η Europa στο 1ο πεντάμηνο του 2024 καταγράφει σημαντικά ποσοστά αύξησης στην ελληνική αγορά που αγγίζουν το 38% σε σχέση με τα αποτελέσματα το 2023.

Ο θεσμός διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Events και αποτελεί τα τελευταία 12 χρόνια σημείο αναφοράς για τον χώρο των πωλήσεων, καθώς παρουσιάζει τις κορυφαίες πρακτικές από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Παρουσιάστρια της απονομής ήταν η κα Τζένη Μελιτά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.