ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Σύγχρονο εργαλείο για το Εμπορικό Δίκτυο ο νέος προϊοντικός κατάλογος

Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει όλα τα συστήματα της ΕΤΕΜ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη.

Η ΕΤΕΜ παρουσιάζει τον νέο προϊοντικό της κατάλογο, ένα σύγχρονο εργαλείο που απευθύνεται σε όλους και πλέον είναι διαθέσιμο στο εμπορικό της δίκτυο. Στο ανανεωμένο έντυπο παρουσιάζονται τόσο υφιστάμενες όσο και νέες λύσεις, ιδανικές να καλύψουν κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική απαίτηση. Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει όλα τα συστήματα της ΕΤΕΜ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη.

Κατηγορίες προϊόντων

Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια πληθώρα συστημάτων, όπως:

  • Ανοιγόμενα
  • Συρόμενα
  • Πόρτες
  • Πτυσσόμενα Συστήματα
  • Συστήματα Σκίασης
  • Συμπληρωματικά προϊόντα
  • Συστήματα Υαλοπετασμάτων
  • Συστήματα Αεριζόμενων Προσόψεων

Καινοτομία & ποιότητα

Η γκάμα των συστημάτων της ΕΤΕΜ εμπλουτίζεται συνεχώς με καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα. Όλα τα συστήματα δοκιμάζονται και πιστοποιούνται από διαπιστευμένα διεθνή ιδρύματα, εξασφαλίζοντας ότι πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις και τηρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας.

Διαθεσιμότητα καταλόγου

Μπορείτε να βρείτε τον νέο κατάλογο ηλεκτρονικά είτε μέσω των συνεργατών της εταιρείας. Σύντομα, θα διατίθεται και σε όλα τα showrooms της ΕΤΕΜ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ανακαλύψτε τον νέο προϊοντικό κατάλογο και ενημερωθείτε για τις καινοτόμες λύσεις της ΕΤΕΜ που καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσφέροντας ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε έργο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.