ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με δωρεά της COSMOS ALUMINIUM λειτουργεί ήδη η σύγχρονη ΜΕΘ Παίδων στη Λάρισα

Ένα έργο ζωής και ελπίδας από την θεσσαλική εταιρία, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το ισχυρό κοινωνικό της πρόσωπο!

Από τις 19 Αυγούστου 2024 λειτουργεί επίσημα η ΜΕΘ Παίδων «Φανή Καντώνια», δωρεά της COSMOS ALUMINIUM AE και της οικογένειας Ξ. Καντώνια. Η εταιρεία επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το ισχυρό κοινωνικό της πρόσωπο, αναδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της στην κοινωνική προσφορά.

Με πρωτοβουλία της εταιρείας, υλοποιήθηκε το φιλόδοξο έργο κατασκευής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Υπό την ηγεσία του ίδιου του προέδρου της COSMOS ALUMINIUM, κ. Ξενοφώντα Καντώνια και την εντατική διαχείριση της κόρης του, Έρης Καντώνια, το έργο ολοκληρώθηκε σε εύλογο χρονικό διάστημα, παραδίδοντας στις 19 Αυγούστου 2024 μια σύγχρονη ΜΕΘ Παίδων με 6 κλίνες.

Η μονάδα, αφιερωμένη στη μνήμη της Φανής Καντώνια, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Cosmos Aluminium, εξοπλίστηκε πλήρως με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εντατικής νοσηλείας και στελεχώθηκε άμεσα, προσφέροντας κρίσιμες υπηρεσίες υγείας για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα, καλύπτοντας μια διαχρονική ανάγκη για παιδιατρική εντατική φροντίδα.

Το συγκεκριμένο έργο, αναδεικνύει πως η αλληλεγγύη και η καινοτομία μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία, φέρνοντας ουσιαστικά αποτελέσματα για ολόκληρη την κοινωνία. Αυτή η πρωτοβουλία μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την εξέλιξη της παιδιατρικής φροντίδας στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.