ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Σε εξέλιξη ο 2ος Κύκλος του Αμειβόμενου Προγράμματος Κατάρτισης “InAlumil”

Το πρόγραμμα “InAlumil” σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενδυναμώνει την απασχόληση και να βοηθά τα ταλέντα να αναπτυχθούν, αποκτώντας συγκεκριμένες γνώσεις, δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία, για να χτίσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Η πρωτοβουλία της ALUMIL να δημιουργήσει το Αμειβόμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης “Extrude your career InAlumil” αποτελεί μια επένδυση στην εκπαίδευση και την εξέλιξη επαγγελματιών κάθε ηλικίας και ειδικότητας, που προσφέρει στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες ουσιαστική εργασιακή εμπειρία.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενδυναμώνει την απασχόληση και να βοηθά τα ταλέντα να αναπτυχθούν, αποκτώντας συγκεκριμένες γνώσεις, δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία, τα απαραίτητα, δηλαδή, «υλικά» για να χτίσουν τη μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ολοκληρώθηκε με 100% απορρόφηση. Το πρώτο InAlumil ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2023, δίνοντας την ευκαιρία σε δύο νέους μηχανικούς να γνωρίσουν όλα τα τμήματα του εργοστασίου της εταιρείας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, παρακολουθώντας βήμα-βήμα την παραγωγική διαδικασία. Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας και, πλέον, συνεχίζουν την καριέρα τους ως Alumilers.

Ο 2ος Κύκλος βρίσκεται σε εξέλιξη

Φέτος, στον 2ο κύκλο του, το πρόγραμμα αμειβόμενης κατάρτισης της εταιρείας διευρύνθηκε και απευθύνθηκε σε επαγγελματίες κάθε ηλικίας, ειδικότητας και εργασιακής εμπειρίας. Τέσσερα νέα καταρτιζόμενα άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και είναι έτοιμα να γυρίσουν σελίδα στην καριέρα τους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και να ενισχύσουν τα soft skills τους.

Οι 4 συμμετέχοντες/ουσες που επιλέχθηκαν για τον 2ο κύκλο του προγράμματος, απασχολούνται στους τομείς HR, Operational Excellence, Custom Machining & CNCs και Sales.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.