ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Καινοτόμο σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων ΕΧ-200

Η θεσσαλική εταιρία παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα καινοτόμο σύστημα στήριξης υαλοπίνακα για την κατασκευή γυάλινου κιγκλιδώματος.

Η νέα επιδαπέδια βάση στήριξης για υαλοπίνακα ΕΧ-200 της EXALCO αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο και προσφέρεται για κατασκευή γυάλινου κάγκελου πάνω σε τελικό δάπεδο ή σε στηθαίο.

Αποτελείται από μονοκόμματο προφίλ για καλύτερη στήριξη και απόλυτη ευθυγράμμιση του συστήματος. Είναι πιστοποιημένο και διακρίνεται για την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Το σύστημα γυάλινου κάγκελου ΕΧ-200 διατίθεται σε 2 προφίλ, οβάλ με κωδικό ΕΧ200 και ίσο προφίλ με κωδικό ΕΧ148. Το σύστημα δέχεται κάθετα υαλοπίνακα πάχους 12 χιλ., 16 χιλ., 20 χιλ. και ύψους έως 1.100 χιλ. Είναι ιδανικό για δημιουργία διαχωριστικών τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, όπως μπαλκόνια, σκάλες, εξώστες κ.λπ.

Πλεονεκτήματα

  • Μοντέρνος σχεδιασμός με ατελείωτο οπτικό πεδίο ελευθερίας προσφέροντας την απόλυτη θέα.
  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση λόγω του ενιαίου προφίλ.
  • Εύκολη αντικατάσταση υαλοπινάκων χωρίς δημιουργία φθορών στο σύστημα.
  • Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων Η/Β (RAL), ανοδίωσης, απομίμησης INOX και απομίμησης ξύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.