ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Ολοκληρωμένες λύσεις εξωτερικού χώρου!

Αντλείστε έμπνευση και μεταμορφώστε τον εξωτερικό χώρο μίας κατοικίας με τις ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων της ALUMINCO.

Δημιουργείστε τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης για πλήρη απόλαυση και εκμετάλλευση του φυσικού περιβάλλοντος. Η ευρεία γκάμα συστημάτων εξωτερικού χώρου ALUMINCO είναι ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη, διακρίνεται από ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή και κορυφαία αισθητική, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης όλο τον χρόνο.

Η αναμόρφωση του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου ενός σπιτιού δεν προσφέρει μόνο αισθητική αναβάθμιση, αλλά επεκτείνει κιόλας τον εσωτερικό χώρο διαβίωσης προς τα έξω. Η εγκατάσταση των ιδανικών συστημάτων ώστε αυτά να προσφέρουν προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, ασφάλεια και άνεση, βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής της σύγχρονης καθημερινότητας.

Τα συστήματα εξωτερικού χώρου είναι πλήρως εκτεθειμένα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, όλο τον χρόνο, γι’ αυτό η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των υλικών κατασκευής είναι εξαιρετικά κρίσιμοι παράγοντες. Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό, το οποίο με τη σωστή επεξεργασία, εξασφαλίζει απόλυτη προστασία των εξωτερικών κατασκευών από την υπεριώδη ακτινοβολία, την υγρασία και τη μούχλα.

Οι κατασκευές εξωτερικού χώρου, οι οποίες σχεδιάζονται και τοποθετούνται σωστά, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σημείου, εκτός από λειτουργικότητα  προσφέρουν και υψηλή αισθητική. Επιπλέον, η χρήση διακοσμητικών στοιχείων, η επιλογή των σωστών χρωμάτων, ο φωτισμός LED, ακόμα και η προσθήκη δέντρων και φυτών, είναι παράγοντες που αναβαθμίζουν αισθητά έναν εξωτερικό χώρο, μέρα και νύχτα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η επένδυση στα συστήματα εξωτερικού χώρου της ALUMINCO προσφέρει ασύγκριτη αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου, εκλεπτυσμένη και σύγχρονη αισθητική και ατελείωτη διάρκεια στον χρόνο.

OPEN AIR

Το σύστημα Open Air αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης που προκαλεί με τις καινοτομίες του και προσφέρει την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.ά.

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, διαθέσιμη αποκλειστικά από την ALUMINCO, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας FREEDOM

Το νέο σύστημα πέργκολας Freedom από την ALUMINCO συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, σχεδιαστικές λεπτομέρειες, προηγμένα συστήματα υποστήριξης και αυξημένη «βιοκλιματική» απόλαυση για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες για εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους σε κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και χώρους εστίασης.

Αυλόπορτες & Αυλόγυροι

Οι αυλόπορτες και αυλόγυροι της ALUMINCO δίνουν τη δυνατότητα αναβάθμισης μίας κατοικίας με ασφάλεια και στυλ μέσα από μία εντυπωσιακή ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων. Η υψηλή ανθεκτικότητα και η αντιδιαβρωτική προστασία προσφέρουν το βασικό πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Τέλος, η δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων λύσεων καλύπτουν το σύνολο όλων των τεχνικών και αισθητικών αναγκών.

Σύστημα Πέργκολας

Συστήματα πέργκολας σε μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή, εξασφαλίζουν την απόλυτη ρύθμιση σκίασης και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. ενώ προσφέρουν μοναδική αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση.

Συνδυάζονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις για κάθε ανοικτό χώρο όπως κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες, για όλες τις εποχές του χρόνου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.