ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Aluminium Magazine: Πενήντα χρόνια Europa!

Η άποψη του Συμβούλου Έκδοσης του περιοδικού Μιχάλη Ροδίτη, στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού.

Μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες του κλάδου αλουμινίου και ειδικότερα της διέλασης, κλείνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία Europa με την πλούσια ιστορία, συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής, εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη συστημάτων αλουμινίου και το γιορτάζει με πολλές επετειακές εκδηλώσεις, όπως η πρόσφατη παρουσία της στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ – λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Στο πλαίσιο αυτού του σημαντικού οροσήμου, ο Δ/ντης Πωλήσεων Ελλάδας της Europa, Ανέστης Τάρλας παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο “aluminium magazine”, στην οποία τονίζει τη σημασία που έχει ο κατασκευαστής αλουμινίου για την εταιρεία, αναλύει τις νέες κινήσεις που έχουν σχεδιαστεί και κάνει έναν απολογισμό της περσινής, ιδιαίτερα επιτυχημένης χρονιάς. Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στην πλήρη έκτασή της εδώ.

Παράλληλα, στο περιοδικό θα βρείτε και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για τη Europa, ανατρέχοντας στα παλαιότερα τεύχη του περιοδικού από τότε που είχε την ονομασία «Το Αλουμίνιο και ο Κόσμος του». Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αναδεικνύεται η ιστορία της δυναμικής εταιρείας από τα πρώτα συστήματα, την παρθενική παρουσία σε εκθέσεις, καθώς και πολλές άλλες στιγμές ιστορικής σημασίας που σίγουρα θα ξυπνήσουν μνήμες σε πολλούς. Μέσα δε από τις χρονολογικά τοποθετημένες φωτογραφίες, δεν παρουσιάζεται μόνο η ιστορία της Europa αλλά στην πράξη όλου του κλάδου που έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά! Μην χάσετε την ευκαιρία να το δείτε, πατώντας εδώ!

Επιπρόσθετα, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε ένα αναλυτικό αφιέρωμα με τις κορυφαίες λύσεις των εταιρειών του κλάδου στον χώρο των κάγκελων και των στηριγμάτων γυάλινων στηθαίων. Στο αφιέρωμα παρουσιάζονται προτάσεις για κάθε ανάγκη και απαίτηση, με ποικιλία σχεδίων, κλασικών ή μίνιμαλ. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών που μπορείτε να δείτε εδώ, το οποίο καλύπτει και τις πλέον εξεζητημένες ανάγκες του επαγγελματία και του τελικού χρήστη.

Στο γράμμα αυτής της έκδοσης δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μέσα Μαΐου στη Λάρισα. Το 9ο Συνέδριο ολοκλήρωσε τις τριήμερες διεργασίες του με επιτυχία και με πλήθος κόσμου να συρρέουν στη συνεδριακή αίθουσα, όπως θα διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Η γεωγραφική τοποθεσία της πόλης που το φιλοξένησε, ήταν εκ προοιμίου σίγουρο για τη μεγάλη προσέλευση κόσμου, αν και όπως έχουμε διαπιστώσει και σε προηγούμενες παρόμοιες εκδηλώσεις, η πολυπληθείς παρουσία στελεχών και εκπροσώπων των χορηγών είναι πλέον δεδομένη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.