ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΕΤΕΜ: Σύγχρονες κατασκευές με γυάλινα κάγκελα που ξεχωρίζουν

Ο απλός και καθαρός σχεδιασμός των συστημάτων ΕΒ46, ΕΒ49, ΕΒ50 & ΕΒ62 της ΕΤΕΜ τους επιτρέπει να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ, κλασικό ή σύγχρονο, χαρίζοντας ανεμπόδιστη θέα.

Η εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων κιγκλιδωμάτων αποτελεί μια εύκολη και γρήγορη λύση για άμεση αναβάθμιση και βελτίωση της αισθητικής οποιουδήποτε κτιρίου. Τα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων της ΕΤΕΜ ΕΒ46, ΕΒ49, ΕΒ50 και ΕΒ62 συνδυάζουν εξαιρετικά τη λειτουργικότητα με τη σύγχρονη και λιτή εμφάνιση, προσφέροντας μοναδικές επιλογές ώστε να ταιριάζουν με τις ανάγκες κάθε έργου.

Ο απλός και καθαρός σχεδιασμός των συστημάτων ΕΒ46, ΕΒ49, ΕΒ50 και ΕΒ62 της ΕΤΕΜ τους επιτρέπει να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ, κλασικό ή σύγχρονο, δημιουργώντας μια αίσθηση διαφάνειας και χαρίζοντας ανεμπόδιστη θέα.

Όλα τα συστήματα αποτελούνται από μία βάση αλουμινίου, στην οποία τοποθετείται υαλοπίνακας, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη, κάθετη ή οριζόντια, ενώ ο υαλοπίνακας λειτουργεί ως φέρον στοιχείο και όχι απλά ως στοιχείο πλήρωσης. Η βάση αλουμινίου μπορεί να τοποθετηθεί επιδαπέδια ή ενδοδαπέδια, προσφέροντας ομοεπίπεδη τελική όψη, μειώνοντας στο ελάχιστο κάθε οπτική όχληση.

Τα συστήματα προσφέρονται στην αγορά ως ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων γυάλινων κιγκλιδωμάτων, μιας και κάθε σύστημα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.

Όλα τα συστήματα είναι κατάλληλα για οικιστικές περιοχές και χώρους χαμηλής συνάθροισης, ενώ τα EB46 και EB50 είναι ιδανικά για χώρους υψηλής συνάθροισης.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός των γυάλινων κιγκλιδωμάτων της ΕΤΕΜ επιτρέπει την εγκατάστασή τους σε ένα ευρύ φάσμα έργων, ακόμη και όπου υπάρχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, όπως βίλες, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία κ.λπ., προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα και δίνοντας μια κομψή και πολυτελή πινελιά σε κάθε χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.