ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Απολύτως επιτυχημένη η παρουσία της στη φετινή ALUMINIUM 2024

Η ELVIAL μοιράστηκε το όραμά της με την παγκόσμια αγορά στη διεθνή έκθεση ALUMINIUM 2024, παρουσιάζοντας τις πρωτοποριακές της λύσεις σε ένα ευρύ κοινό.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ELVIAL στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση για τον κλάδο του αλουμινίου, ALUMINIUM 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Exhibition Centre Düsseldorf. Η έκθεση συγκέντρωσε κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου αλουμινίου από όλο τον κόσμο, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες από τον τομέα της βιομηχανίας, της αρχιτεκτονικής και της τεχνολογίας.

H συμμετοχή της ELVIAL στην ALUMINIUM 2024 αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για να παρουσιάσει τις πρωτοποριακές της λύσεις σε ένα ευρύ κοινό, προωθώντας τις αξίες της ποιότητας και της καινοτομίας που την χαρακτηρίζουν.  Στο περίπτερό της, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών της, να ενημερωθούν για τις καινοτόμες λύσεις αλουμινίου, καθώς και να εξετάσουν τις βιώσιμες εφαρμογές των προϊόντων στις δικές τους ανάγκες.

Παράλληλα, η εταιρεία πέτυχε τους στρατηγικούς της στόχους, ενισχύοντας τη φήμη της ως ένας από τους πιο αξιόπιστους παίκτες στην παγκόσμια αγορά αλουμινίου. Με σύνθημα Sharing a Vision”, η φετινή έκθεση επικεντρώθηκε σε καίριες προκλήσεις και στρατηγικές του κλάδου, όπως η βιωσιμότητα και η τεχνολογική καινοτομία. Η ELVIAL, πλήρως ευθυγραμμισμένη με αυτό το όραμα, ανέδειξε για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή της στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, προωθώντας τις αξίες της τεχνολογίας αιχμής και της αειφορίας που την χαρακτηρίζουν.

Η ELVIAL δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις νέες προκλήσεις, συνεχίζοντας δυναμικά με νέες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και βιώσιμη ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.