ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στη θέση του Προέδρου για μία ακόμη φορά ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της ΠΟΒΑΣ, έγινε ψήφισμα και συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ., του οποίου για μία ακόμη φορά ηγείται ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Μελών της, στα γραφεία της στην οδό Καποδιστρίου 24, στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου ορόφου του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θεόφιλος Παγιάτης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, προχώρησε στην ομιλία του, εστιάζοντας μεταξύ άλλων σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο όπως η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, επενδύσεις συναδέλφων σε μηχανολογικό εξοπλισμό, κτηριακές εγκαταστάσεις, κατάρτιση και εκπαίδευση προσωπικού, καθώς και την απασχόληση, τον κύκλο εργασιών και την αδειοδότηση του επαγγέλματος.

Ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης κέρδισε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών-μελών και παραμένει Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ

Παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Γεώργιος Καββαθάς Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Γεώργιος Παπαμανώλης -Ντόζας Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Δημήτριος Σουλιώτης Διευθυντής Σ.Α.Ε.Κ. Γλυφάδας και ο κ. Ρουσέτος Λειβαδάρος Επιστημονικός Συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της Συνέλευσης με την εκλογή του Προεδρείου, το οποίο αποτέλεσαν οι κ.κ. Ιωάννης Στριλιγκάς από το Σωματείο Χανίων, Χρήστος Γκαραγκούνης από το Σωματείο Τρικάλων και Απόστολος Ροβίσης από το Σωματείο Αιτωλοακαρνανίας.

Τον Οικονομικό Απολογισμό και Προϋπολογισμό παρουσίασε ο Ταμίας, Παντελής Σολιδάκης. Ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Χρήστος Γκαραγκούνης προχώρησε στην ανάγνωση του Πρακτικού Ελεγκτικής Επιτροπής. Τον Διοικητικό Απολογισμό διάβασε ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου και ο κ. Λάζαρος Ασλανίδης Α’ Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό Δράσης του επόμενου έτους.

Στη συνέχεια έγιναν οι ομιλίες των Αντιπροσώπων και η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, ο Προγραμματισμός Δράσης και ο Προϋπολογισμός. Αμέσως μετά προχώρησαν στο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες και στη συνέχεια η συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γεώργιος Καββαθάς κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών

Σύνθεση Δ.Σ.

  • Πρόεδρος: Θεόφιλος Παγιάτης (ΕΝΚΑΣ Πειραιά)
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Κυριακίδης Κωνσταντίνος (Σύνδ. Σιδηροαλουμ/στών Ν. Κοζάνης)
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Ασλανίδης (Σύνδ. Μεταπ/τών Μετάλλ. & Παρεμφ. Υλικών Ν. Ημαθίας)
  • Γ’ Αντιπρόεδρος: Δημόπουλος Αλέξανδρος (Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας)
  • Γενικός Γραμματέας: Παπαευθυμίου Χρήστος (Σωμ. Μηχαν/ργών & Αλουμιν/στών Ν. Τρικάλων)
  • Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Νικολέτας Βασίλειος (Σωματείο Σιδηροαλουμ/στών Ν. Αιτωλοακαρνανίας)
  • Ταμίας: Παντελής Σολιδάκης (ΕΝΚΑΣ Πειραιά)
  • Αναπληρωτής Ταμίας: Δημήτριος Τσέλιος (Σύνδ. Κατασκ/στών Αλουμ. & Σιδήρ. Ν. Φθιώτιδας)
  • Υπεύθ. Δημοσ. Σχέσεων: Στυλιανός Καλαφατάκης (Σύνδ. Σιδ. Αλουμ. Ορειχ. Ν. Ηρακλείου)
  • Μέλος: Τσελεπής Δημήτριος (ΕΝΚΑΣ Πειραιά)
  • Μέλος: Χαράλαμπος Τσολακίδης (Ένωση Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής)
Ο Ταμίας της ΠΟΒΑΣ, Παντελής Σολιδάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Οικονομικού Απολογισμού και Προϋπολογισμού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Ελεγκτική Επιτροπή

  • Χρήστος Γκαραγκούνης (Σωμ. Μηχαν/ργών & Αλουμιν/στών Ν. Τρικάλων)
  • Θεοδωρής Δημοσθένης (Σύλλογος Σιδηροαλ/στών Ηλεκτρ/των & Οξυγον/τών Ν. Άρτας)
  • Μπαϊρακτάρης Νικόλαος (Σύνδ. Μεταπ/τών Μετάλλ. & Παρεμφ. Υλικών Ν. Ημαθίας)

Αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ

  • Θεόφιλος Παγιάτης (ΕΝΚΑΣ – Πειραιά)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συνάδελφους που συμμετείχαν στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, καθώς και τους επισκέπτες που τίμησαν τη Συνέλευση με την παρουσία τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.