ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Bronze Sponsor στην Ανοιχτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ

Ως μια κορυφαία εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, προωθώντας την εξωστρέφεια και την καινοτομία, η ELVIAL συμμετέχει με χορηγία στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024.

Η ELVIAL συμμετέχει ως Bronze Sponsorστην Ανοιχτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» αντικατοπτρίζει τις κοινές αξίες και το όραμα της ELVIAL για συνεργασία, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η ELVIAL ενισχύει τις πρωτοβουλίες του ΣΕΒ για ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας ως καταλύτη για την οικονομική πρόοδο και την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας. Παράλληλα, υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παραμένει στην αιχμή της καινοτομίας και της αειφορίας, προωθώντας βιώσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις.

Η εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθούν κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, αποτελεί σημαντικό γεγονός για την ελληνική οικονομία. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και άλλοι σημαίνοντες ομιλητές όπως ο κ. Guy Verhofstadt και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, θα ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές ανάπτυξης και τις ευκαιρίες που διανοίγονται. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ως μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων αλουμινίου, η ELVIAL συμμετέχει ενεργά στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, προωθώντας την εξωστρέφεια και την καινοτομία. Η παρουσία της ως χορηγός σε τέτοιες εκδηλώσεις ενδυναμώνει τη δέσμευσή της για συνεχή συνεισφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας και την ενίσχυση του ρόλου της στο παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.