ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024: Εξαιρετικά επιτυχημένη, με χιλιάδες επισκέπτες να δίνουν το «παρών»!

Τα εντυπωσιακά περίπτερα των εκθετών επισκέφθηκαν χιλιάδες επαγγελματίες για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κλάδος αλουμινίου εκπροσωπήθηκε επί το πλείστον από επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων.

Η έκθεση-θεσμός του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη ολοκληρώθηκε μέσα σε απόλυτη επιτυχία. Από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου συγκεντρώθηκαν στη μεγάλη γιορτή, επιδεικνύοντας τη δυναμική της αγοράς.

Για τέσσερις ημέρες, χιλιάδες επαγγελματίες επισκέφθηκαν τα εντυπωσιακά περίπτερα των εκθετών ώστε να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις στον κλάδο και να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ταιριάζουν σε κάθε στάδιο εργασίας, μέσα από μία τεράστια ποικιλία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Για άλλη μία χρονιά, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, επενδύοντας στην εξωστρέφεια των εκθετών της, προώθησε έμπρακτα τις διεθνείς συνεργασίες και την ανταλλαγή υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας.

Προσελκύοντας εκατοντάδες στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών από τις σπουδαιότερες αγορές του κόσμου, παρείχε στους εκθέτες της τη δυνατότητα να επεκτείνουν το επιχειρηματικό τους δίκτυο και να ανοίξουν νέους δρόμους στην ανάπτυξή τους. Τον κλάδο αλουμινίου επί το πλείστον εκπροσώπησαν εταιρείες από τον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων.

Ραντεβού στην επόμενη έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2025 που θα πραγματοποιηθεί από 9-12 Οκτωβρίου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.