ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

Aluminium magazine – Κυκλοφόρησε η πρώτη ένθετη έκδοση «Επιλογές» με προϊόντα της ALUMINCO

Το ένθετο περιλαμβάνει κάθε φορά προτάσεις και επιλογές προϊόντων για τον επαγγελματία, αποκλειστικά από μία συγκεκριμένη εταιρία.

Το περιοδικό aluminium magazine καθιέρωσε και κυκλοφόρησε ήδη με την πρόσφατη έκδοση Σεπτεμβρίου το ειδικό ένθετο έντυπο με τίτλο «Επιλογές», το οποίο διενεμήθη στους παραλήπτες του περιοδικού.

Το ένθετο αυτό θα περιλαμβάνει κάθε φορά προτάσεις και επιλογές προϊόντων για τον επαγγελματία, αποκλειστικά από μία συγκεκριμένη εταιρία η οποία επιλέγει και προτείνει συγκεκριμένα συστήματα κουφωμάτων ή άλλων εφαρμογών που θέλει να προωθήσει, όπως νέα προϊόντα, αξεσουάρ κουφωμάτων, πορτών, σητών, ρολών κλπ.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό, τα προϊόντα που θέλει να προβάλει η ενδιαφερόμενη εταιρία, μέσω του ενθέτου φθάνουν στα χέρια του επαγγελματία ο οποίος ενημερώνεται άμεσα. Το βασικό πλεονέκτημα της πρωτοβουλίας αυτής, είναι ότι το «έντυπο» πάντα παραμένει στα χέρια του επαγγελματία και δεν χάνεται στον κυκεώνα που υπάρχει σήμερα λόγω της ηλεκτρονικής αποστολής δεκάδων εταιρικών και ενημερωτικών εντύπων.

Παράλληλα, η προβαλλόμενη εταιρία έχει την δυνατότητα να παραλάβει 1000 αντίτυπα του προϊοντικού ενθέτου για δική της χρήση, αν το επιθυμεί. Η πρώτη έκδοση του ένθετου περιλαμβάνει επιλεγμένα προϊόντα της ALUMINCO (μπορείτε να ξεφυλλίσετε ή να κατεβάσετε το έντυπο).

Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για έκδοση του δικού σας ενθέτου εντύπου, ελάτε σε επαφή μαζί μας.

"Επιλογές" Aluminco

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.