ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Στηρίζει το Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» ως Silver Sponsor

Σταθερά δίπλα στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», η NEOKEM θα συμμετέχει για μία ακόμη φορά ως silver sponsor.

Η NEOKEM παραμένει πιστή στον θεσμό του Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», συμμετέχοντας για ακόμη μία φορά ως silver sponsor στην 16η διοργάνωση.

Φέτος, το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και εστιάζει στην προαγωγή της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου και στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών αλουμινίου.

Το Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» θα πραγματοποιηθεί  από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2024, στο Costa Navarino στην Πύλο Μεσσηνίας και  θα περιλαμβάνει την 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», που θα παρουσιάζει μια επιλογή εξαιρετικών έργων που τονίζουν τις καινοτόμες χρήσεις του αλουμινίου στην αρχιτεκτονική.

Στελέχη της NEOKEM συμμετέχουν ενεργά στις επιτροπές οργάνωσης, τιμητικές και αξιολόγησης έργων του συνεδρίου, συμβάλλοντας σημαντικά στην άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του.

Τα επιλεγμένα έργα θα εκτεθούν στον συνεδριακό χώρο House of Events του Westin Resort, Costa Navarino, στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου. Παράλληλα, θα συμπεριληφθούν και θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε σχετικό κατάλογο.

Η βράβευση για τις πέντε πρώτες κατηγορίες θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 1 Νοεμβρίου 2024, ενώ για την κατηγορία Public Favourite το βράδυ του Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου 2024, στον συνεδριακό χώρο House of Events του Westin Resort, Costa Navarino.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.