ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALU-SYN: Υαλοπέτασμα 7ου – 8ου ορόφου με κλίση 35°

Συμμετοχή της εταιρίας στη 3η Έκθεση & Βραβεία "Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική"

Η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων ALU-SYN ξανά στα κορυφαία έργα 74 αρχιτεκτονικών γραφείων και κατασκευαστών αλουμινίου της Ελλάδας! Στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική, πραγματοποιείται φέτος και η παράλληλη 3η Έκθεση & Βραβεία εφαρμογών.

Το τριήμερο από 1-3 Νοεμβρίου, 74 κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικά αλουμινίου δίνουν ραντεβού στο Westin Resort Costa Navarino για το σημαντικότερο κλαδικό event του Αλουμινίου στην Ελλάδα. Εκεί θα βρίσκεται για δεύτερη φορά και η ALU-SYN, έχοντας επιλεγεί να συμμετέχει με ένα έργο μοντέρνας αισθητικής και υψηλών τεχνικών απαιτήσεων: Υαλοπέτασμα 7ου- 8ου ορόφου με κλίση 35°

Περισσότερα για το έργο

Η ALU-SYN κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερη πρόκληση στην κατασκευή μιας μοναδικής οκταώροφης πολυκατοικίας στον Δήμο Καλαμαριάς, σεβόμενη τις πολεοδομικές απαιτήσεις και στοχεύοντας σε μια αισθητική που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες.

Η κατασκευή της H1 CREATORS διακρίνεται για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, καθώς ο έβδομος και ο όγδοος όροφος δημιουργήθηκαν με κλίση 35 μοιρών, μια ιδιαιτερότητα που απαιτήθηκε από το ιδεατό στερεό σύμφωνα με τις πολεοδομικές αρχές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρεία Η1 CREATORS, η ALU-SYN κατασκεύασε και τοποθέτησε ένα ενιαίο υαλοπέτασμα στους δύο τελευταίους ορόφους, προσαρμόζοντας την υλοποίηση στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του έργου. Ο σχεδιασμός αυτός είναι μοναδικός όχι μόνο στον Δήμο Καλαμαριάς αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η καινοτομία και η διαφοροποίηση που φέρνει το έργο στις σύγχρονες οικιστικές κατασκευές, το καθιστούν ως σημείο αναφοράς στην αρχιτεκτονική της περιοχής. Το αποτέλεσμα είναι μια κατασκευή που ενσωματώνει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο στις αστικές αναπτύξεις.

  • ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Υαλοπέτασμα 7ου- 8ου ορόφου με κλίση 35°
  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: H1 CREATORS
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: ALU-SYN
  • EΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: 2024
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ : Europa Profil Aluminium SAACTIO COMPANY
  • ΠΟΥΔΡΕΣ ΒΑΦΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: ΝΕΟΚΕΜ
  • ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ: PCA GROUP

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.