ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Minimal αισθητική και κορυφαία πιστοποιημένη αντοχή στα γυάλινα κάγκελα

Το SMARTIA M8200 διαθέτει minimal σχεδιασμό και αξεπέραστη αντοχή, προσφέροντας ασφάλεια, ιδιωτικότητα και κορυφαία αισθητική σε κάθε χώρο.

Το SMARTIA M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων της ALUMIL για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων. Όλες οι λύσεις της σειράς ξεχωρίζουν τόσο για τη μοντέρνα και λιτή σχεδίαση, όσο και για την κορυφαία στιβαρότητά τους.

Είναι ιδανικό για την κατασκευή κάγκελων μοντέρνας αισθητικής και συνάμα κορυφαίας στιβαρότητας. Δεν διαθέτει ορθοστάτες και εμφανή σημεία στήριξης, δημιουργώντας καθαρό οπτικό πεδίο και απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Αποτελείται από ενιαία τρεχούμενα προφίλ με πολλές νέες τυπολογίες, ώστε να προσφέρει ποιοτικές λύσεις στην κάθε ανάγκη του τελικού χρήστη.

Ειδική μνεία αξίζει στην αντοχή του συστήματος, καθώς το SMARTIA M8200 έχει δοκιμαστεί σε οριακές και ιδιαίτερα αυξημένες ταχύτητες ανέμου που προσομοιάζουν τις ισχυρές πιέσεις που δέχονται τα κάγκελα σε υψηλά κτίρια. Ως αποτέλεσμα, το σύστημα έχει πιστοποιηθεί για αντοχή σε υψηλή ανεμοπίεση, με ταχύτητες ανέμου έως 310 χλμ/ώρα! Εν κατακλείδι, το SMARTIA M8200 αποτελεί κορυφαία επιλογή για όποιον αναζητεί ένα σύγχρονο σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων.

Πλεονεκτήματα SMARTIA M8200

  • Υψηλή ανθεκτικότητα & κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας.
  • Μεγάλες διαστάσεις τόσο σε ύψος, όσο και σε μήκος.
  • Μεγάλη ποικιλία τεχνικών λύσεων και επιφανειακών κατεργασιών.
  • Ταχύτητα και ευκολία στην τοποθέτηση.
  • Χωρίς θέματα ευθυγράμμισης.
  • Προϊόν ALUMIL, ευρωπαϊκό προϊόν κορυφαίας ποιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.