ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Νέα βίντεο για την premium σειρά συστημάτων SKYLINE!

Το καινούργιο οπτικοακουστικό υλικό έχει ως στόχο να αναδείξει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου SKYLINE.

Την παραγωγή νέων βίντεο για τα ανώτερα συστήματα SKYLINE ολοκλήρωσε η ALUMINCO. Τα νέα βίντεο είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων και παρουσιάζουν τις σειρές SL55, SL2700, CW 35, W85 HS και W85ST.

Το καινούργιο υλικό αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου SKYLINE, όπως καινοτομία, ανώτερες επιδόσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγάνωσης, λειτουργικότητα και απαράμιλλο design, μέσω παρουσίασης πολλών και διαφορετικών εφαρμογών τους.

Οι σειρές SKYLINE έρχονται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ξεχωριστών project που έχουν ως ύψιστη προτεραιότητα την ποιότητα, την ασφάλεια και το design.

Τα βίντεο δημοσιεύονται στα ψηφιακά κανάλια της εταιρείας και καλωσορίζουν τους φίλους της ALUMINCO στον υπέροχο και πρωτοποριακό κόσμο των SKYLINE.

Μετά από 42 χρόνια συνέπειας και αξιοπιστίας, η ALUMINCO έχει συνδέσει πλέον άρρηκτα το όνομά της με την καινοτομία και την ποιοτική υπεροχή, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται ευρύτερα.

Διαρκής στόχος της δυναμικής εταιρείας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή συστημάτων αλουμινίου με υψηλή προστιθέμενη αξία, που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής των ανθρώπων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.