ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Ένα ακόμη εντυπωσιακό project ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή της!

Η EuroHub, έδειξε αμέριστη εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό και στα συστήματα αλουμινίου της ALUMINCO, κάτι που επισφράγισε μία ιδιαίτερα θερμή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της EuroHub Pharma Logistics, με συνολική επιφάνεια 16.500 τ.μ., στο επιχειρηματικό πάρκο Κερατέας, φέρουν την υπογραφή των συστημάτων αλουμινίου ALUMINCO, τα οποία αναδεικνύουν ένα υπερσύγχρονο έργο.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και καταρτισμένους μηχανικούς και σχεδιαστές, η ALUMINCO είναι σε θέση να συμμετέχει και να ολοκληρώνει οποιοδήποτε μεγάλο έργο, παρέχοντας καθοδήγηση και λύσεις σε κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει.

Η EuroHub, έδειξε αμέριστη εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό και στα συστήματα της καταξιωμένης διέλασης, κάτι το οποίο επισφράγισε μία ιδιαίτερα θερμή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. Το W450 και το EW50 είναι τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Eurohub.

Το υψηλών προδιαγραφών ανοιγόμενο-ανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα W450 ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας. Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρει πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών λύσεων, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών.

Η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του συστήματος για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή ασφάλεια εξασφαλίζεται χάρη στη δυνατότητα του περιμετρικού κλειδώματος και στη χρήση των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 24 χιλ., προσδίδοντας δείκτη θερμομόνωσης Uf = 2,2 – 2,6 W/m2K και δείκτη ηχομείωσης Rw τα 43 dB.

Το σύστημα υαλοπετάσματος EW50, εξασφαλίζει απεριόριστη ελευθερία και αναβαθμισμένη αισθητική και ενδείκνυται για επαγγελματικά κτίρια υψηλού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες. Οι εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες του συστήματος δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε πολύπλοκα έργα. Τα δε εργονομικά χαρακτηριστικά του προσφέρουν μοναδικότητα και ευελιξία. Η εφαρμογή του χαρίζει εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα, αφού είναι σχεδιασμένο βάση των υψηλότερων αρχιτεκτονικών και μηχανικών απαιτήσεων. Την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου ανέλαβε ο Γιώργος Λάμπρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.