ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Χορηγία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tennis Junior 2024

Η EXALCO ύστερα από κάλεσμα των ακαδημιών τένις στήριξε χορηγικά τις δράσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, για να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών και να προάγει το αθλητικό πνεύμα.

Η EXALCO στήριξε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tennis Juniors που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, με συμμετοχή 1.060 αθλητών/τριών από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αντισφαίρισης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η πόλη της Λάρισας απαρτίζεται από πολλές ακαδημίες και σύγχρονες υποδομές, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν χώρα πολλές αγωνιστικές δράσεις. Έτσι φέτος η Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης αποφάσισε να γίνουν οι αγώνες στη Λάρισα και να στηρίξει τους πληγέντες πλημμυροπαθείς, ονομάζοντας το Πρωτάθλημα «Παίζουμε για τη Θεσσαλία».

Η EXALCO ύστερα από κάλεσμα των ακαδημιών τένις στήριξε χορηγικά τις δράσεις του Πρωταθλήματος και βρέθηκε πλάι τους, για να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών και να προάγει το αθλητικό πνεύμα, καθώς και να συνεισφέρει προς τον συνάνθρωπο, δείχνοντας την αλληλεγγύη της με κάθε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.