ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Οι επιχειρηματίες του αύριο στις εγκαταστάσεις της!

Η ELVIAL φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της μαθητές του Προγράμματος Young Business Creators του American College of Thessaloniki (ACT).

Στις εγκαταστάσεις της η ELVIAL είχε τη χαρά να υποδεχτεί 35 μαθητές από τις τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού, μαζί με 5 εκπαιδευτές τους, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας Young Business Creators του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki (ACT).

Αυτή η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του ESG προγράμματος της ELVIAL “WE ARE HERE FOR EDUCATION”, που έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαίδευσης και την καλλιέργεια της επιχειρηματικότητας στις νέες γενιές. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής και να εμπνευστούν από τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών μέσα από την επιχειρηματικότητα και αναπτύσσει την ικανότητά τους να προσεγγίζουν προβλήματα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα παιδιά εφευρίσκουν καινοτόμες ιδέες μέσα από μία καθοδηγούμενη διαδικασία, ενώ εξοικειώνονται με τις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής σκέψης.

Η Πρόεδρος της ELVIAL, Τάνια Τζίκα, μοιράστηκε το όραμα και τις αξίες της εταιρείας με τους μικρούς μαθητές

Η επίσκεψη ξεκίνησε με μια παρουσίαση της εταιρείας από την Πρόεδρο της ELVIAL, Τάνια Τζίκα, η οποία μοιράστηκε το όραμα και τις αξίες της εταιρείας, και αποτέλεσε έμπνευση για τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι προχώρησαν σε πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Στη συνέχεια, ο Export Manager Industrial Division / Μηχανολόγος Μηχανικός, Γιάννης Μέρτζιος παρουσίασε τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας και αμέσως μετά ακολούθησε το πιο συναρπαστικό κομμάτι της επίσκεψης, η ξενάγηση στο εργοστάσιο της ELVIAL που πραγματοποιήθηκε από τους κ.κ. Στέφανο Σφήκα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός / Δ/ντής Παραγωγής και Παναγιώτη Πλακοτάρη, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός / Προϊστάμενος Διασφάλισης Ποιότητας, καθώς και την κα Άννα Καούλλα, Χημικό Μηχανικό / Υπεύθυνη Ποιότητας, Πιστοποιήσεων και Βιωσιμότητας.

Οι μαθητές εντυπωσίασαν τόσο με τις γνώσεις τους όσο και με το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν και έμαθαν για τις παραγωγικές διαδικασίες, για τα στάδια παραγωγής  καθώς και για τις πρακτικές ποιότητας και βιωσιμότητας που εφαρμόζει η εταιρεία.

Η ELVIAL, μέσα από το πρόγραμμα “WE ARE HERE FOR EDUCATION”, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των νέων. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών και επαγγελματιών, προσφέροντάς τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.