ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IRF: Ποιότητα, Καινοτομία, Σχεδιασμός

Στόχος της IRF είναι η παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας, που προσφέρουν λύσεις και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών της στους τομείς της περίφραξης, του κιγκλιδώματος, της αυλόπορτας και όχι μόνο.

Η IRF ιδρύθηκε με μεράκι από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αλουμινίου. Ερευνώντας σε βάθος τους τομείς της περίφραξης, του κιγκλιδώματος, της αυλόπορτας αλλά και γενικότερα εξειδικευμένες κατασκευές, όπως πέργκολες, σκάλες, σκιάδια κ.λπ., οι άνρθωποι της εταιρείας κατάφεραν να σχεδιάσουν ένα καινοτόμο και ιδιαίτερα κομψό σύστημα, το οποίο απέκτησε και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ο σχεδιασμός του συστήματος IRF έγινε από έμπειρους μηχανικούς και απευθύνεται σε επαγγελματίες και δημιουργικούς αρχιτέκτονες. Είναι ένα σύστημα που συναρμολογείται εύκολα και προσαρμόζεται άψογα στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.

Γιατί IRF

  • Αντοχή στον χρόνο με μηδενική συντήρηση.
  • Ευκολία στην κατασκευή, τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση.
  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
  • Μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
  • Η εταιρεία είναι σε θέση να κατασκευάσει οποιοδήποτε σχεδόν οτιδήποτε της ζητηθεί (εξατομικευμένα σχέδια) χάρη στην τεράστια ευελιξία του συστήματός της.
  • Όλα τα υλικά του συστήματος είναι αποκλειστικά από αλουμίνιο.

Στόχος της IRF είναι η παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας, που προσφέρουν λύσεις και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. Η υψηλή ποιότητα, η τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές, κάνουν τα προϊόντα της IRF εξαιρετικά ανταγωνιστικά.

Εφαρμογή του συστήματος AQUILA

Τα προϊόντα

Οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η IRF χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες που αφορούν σε κιγκλιδώματα, περιφράξεις και αυλόπορτες. Σε κάθε επιμέρους κατηγορία, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα συστήματα που προσαρμόζονται στις επιμέρους ανάγκες του τελικού χρήστη σε επίπεδο αισθητικής και λειτουργικότητας.

Όσον αφορά στα κιγκλιδώματα, τα συστήματα TAURUS, AQUILA και AURORA αφορούν κάγκελα κάθετης διάταξης σε κλασικό στυλ (στη περίπτωση του AURORA προστίθεται και διακοσμητικό πάνελ). Για μοναδικές αισθητικά κατασκευές για μπαλκόνια προτείνεται το σύστημα ALTAR. Τα παραπάνω συστήματα διατίθενται κομμένα και επεξεργασμένα στις επιθυμητές διαστάσεις για συναρμολόγηση ή σε έτοιμη ψάθα.

Εφαρμογή του συστήματος TAURUS

Σε περίπτωση που απαιτείται τζάμι υπάρχει η περίπτωση του συστήματος PEGASUS που αφορά σε κάγκελα κάθετης και οριζόντιας διάταξης με προσθήκη υαλοπίνακα. Το συγκεκριμένο σύστημα διατίθεται μόνο σε ΚΙΤ, στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται τα γυαλιά.

Σε επίπεδο περιφράξεων, υπάρχει το σύστημα κάθετης διάταξης σε παραδοσιακό στυλ AQUARIUS, το σύστημα οριζόντιας και κάθετης διάταξης ORION, ενώ για απόλυτη ιδιωτικότητα προτείνεται το σύστημα οριζόντιας και κάθετης διάταξης LEON.

Στις προτεινόμενες λύσεις βρίσκουμε και το σύστημα SCORPIUS για περίτεχνη περίφραξη και μοναδικές αισθητικά εφαρμογές αλλά και το σύστημα GEMINI που προσφέρει ευρεία γκάμα σχεδίων.

Εφαρμογή του συστήματος AQUARIUS

Τα συστήματα AQUARIUS, ORION και LEON διατίθενται κομμένα και επεξεργασμένα στις επιθυμητές διαστάσεις για συναρμολόγηση ή σε έτοιμη ψάθα (δεν ισχύει στην περίπτωση του LEON). Η ψάθα του συστήματος SCORPIUS λόγω των απόλυτων, αλλά και περιορισμένων διαστάσεων του μοντέλου, αλλά και για την επίτευξη οπτικής αρμονίας κατασκευάζεται αποκλειστικά από την εταιρεία και παραδίδεται έτοιμη.

Στην περίπτωση του GEMINI, το σχέδιο καθώς και η λαμαρίνα σχεδιάζεται και κόβεται από την IRF κατά παραγγελία. Η ψάθα του GEMINI κατασκευάζεται αποκλειστικά από την εταιρεία και παραδίδεται έτοιμη.

Εφαρμογή του συστήματος DRAGO

Εντυπωσιακές είναι οι λύσεις της εταιρείας και στον χώρο της αυλόπορτας, με τα συστήματα HERCULES, ATLAS , DRAGO, LYRA και HYDRA να καλύπτουν μεγάλο εύρος αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων.

Η IRF υποστηρίζει τη δημιουργία και εντελώς εξατομικευμένων σχεδίων για την πλήρη γκάμα των προιόντων της σε συνεργασία με το τεχνικό της τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.