ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Σειρά σεμιναρίων & εργαστήριων για επαγγελματίες της βιομηχανίας

Στόχος της ETEM είναι να μετατρέψει το Showroom της στη Σόφια σε έναν κόμβο εκδηλώσεων που προσθέτουν ουσιαστική αξία στους συνεργάτες της.

Η ETEM, πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, εγκαινιάζει μια σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων σχεδιασμένων ειδικά για επαγγελματίες της βιομηχανίας. Στόχος της εταιρείας είναι να μετατρέψει το Showroom της στη Σόφια σε έναν κόμβο εκδηλώσεων που προσθέτουν ουσιαστική αξία στους συνεργάτες της.

Η εταιρεία φέρνει κοντά ειδικούς και επαγγελματίες του κλάδου, προσκαλώντας σε κάθε εκδήλωση συνεργάτες από διαφορετικούς τομείς. Οι προσκεκλημένοι μοιράζονται την τεχνογνωσία τους και τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των συμμετεχόντων.

Μέχρι το τέλος του έτους, οι εκδηλώσεις θα φιλοξενήσουν ομιλητές που είναι αναγνωρισμένοι ηγέτες στον τομέα τους, με την επόμενη εκδήλωση να διεξάγεται σε συνεργασία με την HILTI.

Σεμινάριο σχεδιασμού δομικών προϊόντων με εφαρμογές της Autodesk

Η ETEM BG και η CAD Point, εκπρόσωποι της Autodesk για τη Βουλγαρία, διοργάνωσαν την πρώτη συνάντηση ειδικών, που ήταν προσανατολισμένη σε όλους τους σχεδιαστές που εργάζονται με τα προϊόντα της Autodesk στον σχεδιασμό αναρτημένων προσόψεων και παραθύρων.

Ο μηχανικός Shuaib Mehmedali, Chief Engineer της ETEM BG, παρουσίασε επιτυχημένα έργα και καινοτομίες σε αναρτημένες προσόψεις και παράθυρα, που αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια λογισμικού της Autodesk.

Ο Georgi Harizanov από την CAD Point παρουσίασε τα πιο σύγχρονα προγράμματα λογισμικού 3D από την Autodesk για τη μοντελοποίηση, τη βελτιστοποίηση και την εκτέλεση προσόψεων.

Ο Mihail Kolarski ειδικός BIM στην CAD Point, δημιούργησε ένα αντικείμενο στο περιβάλλον του Revit και δοκίμασε διάφορες αναρτημένες προσόψεις. Ο συνάδελφός του, μηχανικός Radoslav Gruychev, έδειξε εργαλεία σχεδίασης και άλλους τύπους προσομοιώσεων.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν μια πρακτική εμπειρία, εξ’ ολοκλήρου εστιασμένη στην παραμετρική μοντελοποίηση με το AutoCAD.

Η ομάδα της ETEM δεσμεύεται να προσφέρει τακτικά, ενδιαφέροντα σεμινάρια ειδικών. Με φιλοδοξία να μετατρέψει το Showroom στη Σόφια σε έναν χώρο δικτύωσης για ειδικούς και συνεργάτες, ένα σημείο συνάντησης με πρόσθετη επαγγελματική αξία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.