ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024: Ο κατασκευαστικός κλάδος εκεί που του αξίζει!

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η δυναμική έκφραση του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η κορυφαία και πιο εξειδικευμένη έκθεση του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη γίνεται και φέτος το σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες. Στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ δίνει και πάλι την ευκαιρία στους εκθέτες και στους επισκέπτες της να βιώσουν μία ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία.

Σε τρεις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου, καλύπτοντας κάθε κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών, η έκθεση προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου καθώς και τις κατάλληλες λύσεις για τον σύγχρονο επαγγελματία, που θέλει να αναπτύξει την εταιρεία του και να συνεργαστεί με τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου. Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικά από τα εκθέματα που θα εντυπωσιάσουν τους χιλιάδες επισκέπτες.

Επενδύοντας στον εξωστρεφή της χαρακτήρα, αποτελεί μια πλατφόρμα που δημιουργεί επιχειρηματικές ευκαιρίες. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, η έκθεση ενθαρρύνει τις διεθνείς συνεργασίες και την ανάπτυξη ενός τεράστιου εμπορικού δικτύου, από το οποίο επωφελείται ολόκληρος ο κλάδος.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η δυναμική έκφραση του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου. Όπως πάντα, με συνέπεια και επαγγελματισμό, πιστή στις αρχές της και στο κοινό που την ανέδειξε, γίνεται και πάλι η γιορτή των επαγγελματιών, μία γιορτή από την οποία δεν μπορεί να λείπει κανείς.

Εγγραφές & πληροφορίες

Για την εγγραφή σας καθώς και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buildexpogreece.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.