ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEROUTSOS: 45 χρόνια στον χώρο των κουφωμάτων με σημαντική παρουσία

Η εταιρία εξειδικεύεται σε όλα τα είδη των κουφωμάτων και συνέχεια αναζητά λύσεις για τις νέες απαιτήσεις ενός σύγχρονου και ενεργειακού σπιτιού.

Η κατασκευαστική εταιρία ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ βρίσκεται στον χώρο κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου από το 1980, με υπευθυνότητα και αγάπη για την δουλειά της. Ο σκοπός της εταιρείας ήταν και είναι μέχρι σήμερα να καλύψει κάθε ανάγκη με την καλύτερη ποιότητα κουφωμάτων στην καλύτερη τιμή. Η ανάγκη για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της τν οδήγησε να «ανοίξει» την πόρτα συνεργασίας της με την Europa.

Η εταιρία εξειδικεύεται σε όλα τα είδη των κουφωμάτων και συνέχεια αναζητά λύσεις για τις νέες απαιτήσεις ενός σύγχρονου και ενεργειακού σπιτιού, φροντίζοντας να παρέχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής με μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Σύμφωνα με τον δ/νοντα σύμβουλο της εταιρία Μιχάλη Νερούτσο, «η επιλογή των κουφωμάτων αποτελεί δύσκολη υπόθεση γιατί κάθε χώρος έχει την δική του ιδιαιτερότητα και πολλές φορές η πιο οικονομική επιλογή θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον. Βρισκόμαστε στην διάθεση των πελατών μας για να διαλέξουμε μαζί την σωστή επιλογή στα κουφώματά τους και πάντα με την εγγύηση ποιότητας Europa».

Συντήρηση και επισκευή των κουφωμάτων σας

Στην εταιρεία ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ θα μπορέσετε να λάβετε πλήρη εξυπηρέτηση για κάθε ζήτημα στα παλιά σας κουφώματα, καθώς και στην επισκευή τους. Άμεσα και με υπευθυνότητα ένας από τους τεχνικούς της θα επισκεφθεί τον χώρο σας για να εξετάσει το ζήτημα που αντιμετωπίζετε και θα προτείνει την πιο οικονομική και σωστή λύση στο πρόβλημά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.