ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Ποιοτική υπεροχή στα συστήματα κάγκελων αλουμινίου!

H ALUMINCO διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, τη μεγαλύτερη ποικιλία και την απόλυτη ποιοτική υπεροχή, κατέχει ηγετική θέση και στα συστήματα για κάγκελα εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων.

Η ALUMINCO διαθέτει τέσσερις σειρές καινοτόμων συστημάτων για κάγκελα αλουμινίου που έρχονται να ικανοποιήσουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών και απαιτήσεων, έχοντας ως κοινό χαρακτηριστικό τη μοναδική τους αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα.

Καινοτόμο σύστημα στήριξης υαλοπίνακα CRYSTALLINE®

Οι σύγχρονες ανάγκες για περισσότερη διαφάνεια, φωτεινότητα και αισθητική ικανοποιούνται στον μέγιστο βαθμό από την πρόταση της ALUMINCO στην κατηγορία του γυάλινου κάγκελου. Το CRYSTALLINE® ξεχωρίζει για τη μοναδική του σχεδίαση, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, προσφέροντας καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες.

Προσφέρεται σε τρεις (3) βασικούς τύπους επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και πλευρικό σε δάπεδο ή στηθαίο, με πολυάριθμες εξατομικευμένες επιλογές. Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις ανοδίωσης και ηλεκτροστατικής βαφής με τη δυνατότητα επιλογής κουπαστής διαφόρων σχημάτων.

Το πρωτοποριακό σύστημα CRYSTALLINE υπογράφει πάνω από 200 σύνθετα έργα σε όλο τον κόσμο, κερδίζει ολοένα έδαφος στη διεθνή αγορά, διεκδικεί και ολοκληρώνει έργα ειδικού βάρους και διακρίνε- ται μεταξύ άλλων για την πληρότητα των αυστηρότερων απαιτήσεων και προδιαγραφών που απαιτούνται για την υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων project.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

  • Δεκαέξι (16) συστήματα στήριξης υαλοπίνακα, σύγχρονης αισθητικής και κορυφαίας στιβαρότητας.
  • Ανεμπόδιστη θέα και αισθητική αναβάθμιση.
  • Εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, με πιστοποιημένες επιδόσεις για ελαφριά, μεσαία και υψηλών απαιτήσεων χρήση (≥ 3KN/m).
  • Ρύθμιση υαλοπίνακα για τέλεια ευθυγράμμιση, με ή χωρίς κουπαστή.
  • Ευρεία ποικιλία λύσεων και επιφανειακών επεξεργασιών.
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Ιδανικό για σύγχρονες κατοικίες, ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια και υπαίθριους χώρους.

Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου για διαχρονική κομψότητα FUSION LINE

Η σειρά FUSION πήρε το όνομά της από την ιδιότητά της να συνδυάζει με αρμονία αλλά και φαντασία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή να παραμένει απέριττη, προσιτά πολυτελής και ιδιαίτερα όμορφη.

Η σειρά FUSION LINE βελτιώνει δραματικά τις πιο σημαντικές πτυχές της εμπειρίας που προσφέρουν τα κάγκελα. Εισάγει προηγμένα και στιβαρά προφίλ για επιπλέον αντοχή, μοναδικό σχεδιασμό, για εντυπωσιακή εμφάνιση και κορυφαία απόδοση σε ένα σύστημα κάγκελων. Στη σειρά ανήκουν οι εξής τύποι: ORBIT, ELXIS, SYNTHESIS.

Η σειρά ORBIT προσφέρει το ασυναγώνιστο πλεονέκτημα της πρωτότυπης σχεδίασης για στιβαρές αρ- χιτεκτονικές λύσεις κάγκελων, μοντέρνας γραμμής και υψηλής ασφάλειας. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ειδικές εφαρμογές διαχωριστικού ξενοδοχείων, που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Η σειρά ELXIS διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει την απλότητα των γραμμών, ιδανικό για χώρους με minimal design. Προσφέρει πρωτότυπες λύσεις για μεγάλου μεγέθους ανοίγματα υαλοπίνακα, ενώ ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις υψηλές προδιαγραφές κατασκευών για απαιτητικά έργα.

Η σειρά SYNTHESIS χαρακτηρίζεται για τη μοντέρνα αισθητική και την αστείρευτη ποικιλία από συνδυασμούς προφίλ. Η ευκολία και ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς το 80% της κατασκευαστικής εργασίας των κάγκελων δύναται να υλοποιηθεί εντός του εργοστασίου.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

  • Μινιμαλιστικός σχεδιασμός.
  • Αξιόπιστη ασφάλεια.
  • Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση.
  • Τρεις (3) τύποι – Απεριόριστες δυνατότητες.
  • Πιστοποιημένο & εγκεκριμένο.

Ανοδιωμένα κάγκελα αλουμινίου με μοναδικές δυνατότητες F50

Είκοσι (20) διαφορετικοί τύποι συνδυάζουν απόλυτα τις στιβαρές φόρμες και τις επιθετικές αναλογίες των προφίλ, σε ένα μοναδικά αντισυμβατικό και ταυτόχρονα μοντέρνο σύστημα κάγκελου.

Το σύστημα F50® στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο ή ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο, που δένεται με ένα περίτεχνο τρόπο από συνδετήριους συνδέσμους και στηρίγματα, δημιουργώντας ένα αέρινο, υψηλής αισθητικής σύνολο.

Τα μεταλλικά του στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εξαιρετικά όμορφο και ομοιογενές σύνολο. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα ή κρύσταλλο, προσφέροντας έτσι μοναδικές δυνατότητες αρχιτεκτονικών εφαρμογών.

Οι εφαρμογές του συστήματος F50® είναι πάρα πολλές και προσφέρουν μοναδικές λύσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για μπαλκόνια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, περιφράξεις πισινών και δημόσιων χώρων.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης.
  • Εξαιρετικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Υψηλή αισθητική.
  • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης.
  • Ασφαλές και ανθεκτικό

Κλασικά κάγκελα μοντέρνας αισθητικής CLASSIC LINE

Η κλασική συλλογή της ALUMINCO βασίζεται στην τεχνογνωσία άνω των 40 ετών. Από τα εμπορικά κτίρια έως τα διαφορετικά στυλ κατοικιών, κάθε λύση είναι ένα έργο τέχνης. Με απεριόριστες δυνατότητες εξα-τομίκευσης, τα κλασικά κάγκελα της εταιρείας προ- τείνουν πολυάριθμους συνδυασμούς για εξωτερικούς χώρους, προσδίδοντας ένα γοητευτικό αποτέλεσμα.

Διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και σε απεριόριστες χρωματικές παραλλαγές, ενώ είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

Διακρίνονται για την αντοχή τους στον χρόνο χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, ενώ συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές, με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση, καθώς και με μέγιστη προστασία κατά της διάβρωσης.

Έκδοση CLS

Δεκαοχτώ (18) διαφορετικά μοντέλα, που εκτείνονται από πάνω προς τα κάτω ή σχεδόν, ικανοποιούν κάθε επιθυμία και όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη λύση κιγκλιδώματος σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

Έκδοση AL-FLEX

Δεκαεπτά (17) διαφορετικά στοιχεία σχεδίασης, όπου κάθε στοιχείο μπορεί να επιμηκυνθεί ή να μειωθεί, και το ύψος του να αλλάξει, παρέχοντας τη βάση για μια ολόκληρη οικογένεια κιγκλιδωμάτων.

Έκδοση PSATHA

Το ισχυρό σώμα του κιγκλιδώματος υπογραμμίζεται από τις μηχανικές ιδιότητες και την εσωτερική αντοχή του αλουμινίου, ενώ το εσωτερικό γέμισμα καλύπτεται από σχεδιαστικές παραστάσεις, προσθέτοντας χαρακτήρα και στυλ και μετατρέποντας το κιγκλίδωμα σε ένα έργο τέχνης. Ένα κιγκλίδωμα που στέκεται σαν ένα γλυπτό.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

  • Ανθεκτικότητα και αντοχή.
  • Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής.
  • Εύκολη τοποθέτηση.
  • Ελάχιστες ανάγκες συντήρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.