ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024: Το γεγονός της χρονιάς πλησιάζει!

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, θα συγκεντρώσει ολόκληρη την αγορά, θέτοντας νέα δεδομένα.

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς για τον κατασκευαστικό κλάδο. Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, θα συγκεντρώσει ολόκληρη την αγορά, θέτοντας νέα δεδομένα.

Με τις προεγγραφές Ελλήνων και ξένων επισκεπτών να έχουν ήδη ξεπεράσει σε αριθμό ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, γίνεται σαφές πως η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ έχει αναγνωριστεί από το επαγγελματικό κοινό ως η καταλληλότερη πλατφόρμα για όσους δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό και οικοδομικό κλάδο.

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία για επισκέπτες και εκθέτες, σε τρεις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, θα παρουσιαστούν όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο, καθώς και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που θα καλύψουν κάθε σύγχρονη ανάγκη. Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα φιλοξενηθούν στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, συνεχίζοντας να επενδύει στη φήμη της ως μία πλατφόρμα που ενθαρρύνει τις διεθνείς συνεργασίες, συνεχίζει να προσελκύει ακόμα περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας. Γίνεται έτσι το κέντρο ενός τεράστιου επιχειρηματικού δικτύου που συνδέει τους επαγγελματίες και διευκολύνει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ευνοεί την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Από την έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι παράλληλες εκδηλώσεις. Επίσημοι φορείς και διακεκριμένοι επαγγελματίες θα συζητήσουν τα σημαντικότερα ζητήματα του κλάδου, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με το κοινό, παρέχοντας στους επαγγελματίες νέα εργαλεία και προοπτικές, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα και να αναβαθμίσουν την επιχειρηματικότητά τους.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ δεν είναι μία απλή έκθεση. Είναι μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική εμπειρία που δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον του κλάδου. Είναι ο απόλυτος προορισμός για κάθε επαγγελματία, που δεν θέλει να μείνει πίσω από τις εξελίξεις. Είναι η απόλυτη γιορτή του κλάδου από την οποία δεν θα λείψει κανείς!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buildexpogreece.com, κάντε την προεγγραφή σας τώρα και ζήστε μία μοναδική εμπειρία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.