ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Europa: Μοναδικές προτάσεις στα συστήματα εξωτερικού χώρου

Η Europa είναι σε θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του επαγγελματία και του τελικού χρήστη, με ευρεία γκάμα μοντέλων και σχεδίων προς επιλογή.

Η Europa διαθέτει πληθώρα συστημάτων εξωτερικού χώρου που προσφέρουν σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες χωρίς όρια, συνδυάζοντας μοναδικά ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα.

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου είναι σε θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά λύσεων όπως ρολά, διαχωριστικά, κάγκελα, συστήματα σκίασης, περίφραξης κ.ά. που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του επαγγελματία και του τελικού χρήστη με ευρεία γκάμα μοντέλων και σχεδίων.

Σχεδιασμένα να συνδυάζονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, προσφέρουν πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις, προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ενώ δίνουν παράλληλα το αίσθημα της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας στους χρήστες κάθε ανοικτού χώρου.

Όλα τα προϊόντα φέρουν καινοτόμες σχεδιαστικές πινελιές και προσφέρουν απεριόριστες χρωματικές παραλλαγές που αναδεικνύουν την εξωτερική τους εμφάνιση, αναβαθμίζοντας κάθε χώρο. Με δυναμικά χαρακτηριστικά όπως κορυφαία λειτουργικότητα, ασύγκριτη ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης αποτελούν μία κορυφαία επιλογή για κάθε επαγγελματία που σέβεται τη δουλειά του και τον πελάτη του.

Χαρίστε στους πελάτες σας μία μοναδική εμπειρία υπαίθριας διαβίωσης, δημιουργώντας σύγχρονους, άνετους και ασφαλείς εξωτερικούς χώρους με συστήματα Europa.

EUROPA ELEMENT: Συνδυασμός ανώτερης αισθητικής που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα!

Το EUROPA ELEMENT αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που χρησιμοποιείται τόσο ως σύστημα σκίασης όσο και ως διαχωριστικό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Προσφέρεται η δυνατότητα για χάραξη-επεξεργασία σε φύλλο αλουμινίου οποιουδήποτε σχεδίου-μοτίβου, για πολλαπλές εφαρμογές όπως ως δομικό στοιχείο σε εξωτερική όψη κτηρίων, γραφείων, ξενοδοχείων.

Η ποικιλία μοτίβων είναι απεριόριστη, ενώ παρέχεται πληθώρα χρωματισμών. Οι δυνατότητες του συστήματος το καθιστούν κορυφαίο σύστημα εσωτερικής ή εξωτερικής διακόσμησης, όπου με την προσθήκη φωτισμού LED δίνει μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο.

ERS 960 (Hybrid): Απόλυτη εργονομία και ασφάλεια στα συστήματα ρολού

Κεντρικές επιλογές στα συστήματα σκίασης, αποτελούν τα συστήματα ρολού. Απαραίτητο στοιχείο κάθε οικιακής κατασκευής, το σύστημα ρολού απαιτείται να συνδυάζει πληθώρα χαρακτηριστικών.

Το σύστημα ERS 960 στη θερμομονωτική του έκδοση (Hybrid), αλλά και στη χωρίς θερμομόνωση έκδοσή του, έχει τη δυνατότητα κάλυψης ανοιγμάτων από 3 μ. έως και 4,5 μ., ενώ σε ειδικές κατασκευές μπορεί να φτάσει έως και τα 6 μ. πλάτος ανοίγματος!

Πληθώρα από φυλλαράκια αλουμινίου και πολυουρεθάνης προσφέρουν ποικιλία επιλογών στις δυνατότητες αερισμού και φωτισμού, αφού παρέχουν γκάμα οπών αερισμού από 20 χιλ. έως και 75 χιλ. Η ειδική λάμα ενίσχυσης προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια από ενδεχόμενη προσπάθεια παραβίασης της ψάθας.

EUROPA PERGOLA: Αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των συστημάτων σκίασης

Το πλεονέκτημα του συστήματος EUROPA PERGOLA είναι ότι προσφέρει πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη. Ο εργονομικός σχεδιασμός του σκελετού και των πτερυγίων επιτυγχάνει αρμονία και μία μεγάλη γκάμα αισθητικών επιλογών στην κάλυψη εξωτερικών χώρων.

Το σύστημα EUROPA PERGOLA παρέχει:

  • περισσότερες από 20 τυπολογίες κατασκευών,
  • συνδυασμό με πληθώρα περιφερειακών αρχιτεκτονικών συστημάτων,
  • δυνατότητα επιλογής ποικιλίας συστημάτων φωτισμού,
  • συνδυασμό με ηλεκτρονικές συσκευές και αισθητήρες,
  • περισσότερες από 300 χρωματικές επιλογές σε 7 κατηγορίες χρωμάτων.

Η τυπολογία με τα κινητά πτερύγια, γνωστή στην αγορά ως «βιοκλιματική» (bioclimatic), δίνει τη δυνατότητα περιστροφής των πτερυγίων ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

Τα πτερύγια σε κλειστή θέση προσφέρουν στεγάνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες (βροχή, ήλιο, αέρα και χιόνι), ενώ σε ανοικτή θέση προσφέρουν καλύτερο φωτισμό και αερισμό του χώρου σε αίθριες καιρικές συνθήκες. Η κίνηση επιτυγχάνεται με ηλεκτρικό μοτέρ. Ο σχεδιασμός των πτερυγίων επιτρέπει κίνηση από 0ο (κλειστή θέση) έως και 114ο.

EWS 40: Ασφάλεια, σκίαση, αισθητική!

Το EWS 40 είναι ένα σύστημα που σχεδιάστηκε με κεντρική ιδέα την κάλυψη μιας τεράστιας γκάμας κατασκευαστικών αναγκών σε κτίρια. Έχει δυνατότητα για να καλύψει κατασκευές παντζουριών αλλά και ανάγκες διακόσμησης.

Προσφέρει ασφάλεια, σκίαση, αλλά και αισθητική. Ιδιαίτερα ελκυστικός στο σχεδιαστικό και κατασκευαστικό επίπεδο είναι ο συνδυασμός του με το σύστημα EUROPA ELEMENT. Κεντρικό πλεονέκτημα του EWS40 είναι η δυνατότητα κάλυψης ανοιγόμενων, πτυσσόμενων και συρόμενων κατασκευών, με χρήση κοινών προφίλ και εξαρτημάτων.

EUROPA GLASS RAILINGS: Ένα πλήρες σύστημα γυάλινου κάγκελου

Διαφάνεια, αντοχή και κατασκευαστικές επιλογές, είναι τα τρία κεντρικά χαρακτηριστικά του συστήματος EUROPA GLASS RAILINGS.

Πρόκειται για ένα σύστημα γυάλινου κάγκελου, σχεδιασμένο απόλυτα για να προσφέρει χρηστικότητα, ασφάλεια, αντοχή στις καταπονήσεις και τεράστια γκάμα κατασκευαστικών δυνατοτήτων.

Έξι διαφορετικοί κατασκευαστικοί τύποι, αλλά και οι δυνατότητες για συνδυασμό με κρυφό φωτισμό LED PI67, καλύπτουν κάθε σχεδιαστική απαίτηση, ενώ εξασφαλίζουν αισθητική απλότητα και μινιμαλισμό, με κατασκευή που επιτρέπει την εύκολη και άμεση αλλαγή του υαλοπίνακα ανά πάσα στιγμή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.