ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Έβαλε την υπογραφή της στο νέο Διοικητικό Κέντρο της ΕΥΑΘ!

Το Διοικητικό Κέντρο της ΕΥΑΘ αποτελεί ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στον σχεδιασμό βιώσιμων κτιρίων.

Η ETEM διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή του Διοικητικού Κέντρου της ΕΥΑΘ, ενός πρωτοποριακού έργου που αντιπροσωπεύει την κορυφή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και της ενεργειακής αποδοτικότητας. Ως προμηθευτής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, η ETEM συνέβαλε ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτού του καινοτόμου έργου.

Επισκόπηση έργου

Το Διοικητικό Κέντρο της ΕΥΑΘ αποτελεί ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στον σχεδιασμό βιώσιμων κτιρίων. Βρισκόμενο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το κτίριο θέτει νέα πρότυπα στην ενεργειακή αποδοτικότητα και την αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου.

Σχεδιασμός & Λειτουργία: Το Διοικητικό Κέντρο της ΕΥΑΘ λειτουργεί ως η έδρα της εταιρείας, προσφέροντας ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του έργου είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των υαλοπετασμάτων, που συνδυάζουν αισθητική και λειτουργικότητα.

Ενεργειακή Απόδοση: Το κτίριο είναι εξαιρετικά αποδοτικό ενεργειακά και σχεδιασμένο για σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Η πρόσοψη περιλαμβάνει κινούμενες γυάλινες κατακόρυφες περσίδες που επιτρέπουν τη διάχυση του φυσικού φωτός, ενώ προσφέρουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενισχύοντας την άνεση και την ενεργειακή αποδοτικότητά του.

Η ETEM, με τη δέσμευσή της στην παροχή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου υψηλής ποιότητας, επιλέχθηκε για το έργο με το σύστημα E75, το οποίο ξεχωρίζει για την εξαιρετική θερμομόνωση, την ανθεκτικότητα και τη μοντέρνα αισθητική του. Το Διοικητικό Κέντρο της ΕΥΑΘ αποτελεί μια εντυπωσιακή απόδειξη του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντά την προηγμένη τεχνολογία.

Οι άνθρωποι της ETEM δήλωσαν υπερήφανοι για τη συμμετοχή της εταιρείας σε αυτό το εμβληματικό έργο και ανυπομονούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία για τη δημιουργία βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων κατασκευής.

Έργο: Διοικητικού Κέντρου ΕΥΑΘ, Θεσσαλονίκη

Αρχιτέκτονας: Την αρχιτεκτονική μελέτη ανέλαβε η K-Architects E.E., γνωστή για την καινοτόμο προσέγγισή της και τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα.

Κατασκευαστής: ΕCOFRAME, Τίμος Κεχαγίδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.