ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Νέοι Κύκλοι Εκπαίδευσης στο ELVIAL TRAINING CENTRE

Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για “Τεχνίτες Κατασκευής και Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου” με τη συνεργασία και την επιστημονική επιμέλεια της Π.Ο.Β.Α.Σ.

Το ELVIAL TRAINING CENTRE, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τους πρώτους κύκλους εκπαίδευσης, συνεχίζει δυναμικά με νέα σεμινάρια για την ενίσχυση των κατασκευαστών αλουμινίου. Ως το ολοκληρωμένο κέντρο εκπαίδευσης και καινοτομίας της ELVIAL, ανοίγει τις πόρτες του για επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου.

Πρόκειται για ένα κέντρο εκπαίδευσης προσανατολισμένο ειδικά στις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου και στοχεύει να υποστηρίξει, να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει τη θέση των επιχειρήσεων απέναντι σε ένα ευμετάβλητο και συνεχώς ανταγωνιστικό πλαίσιο, προσφέροντας ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Τι προσφέρει:

  • Απόκτηση δεξιοτήτων για την υλοποίηση έργων μικρής ή μεγάλης κλίμακας από την κατάρτιση οικονομοτεχνικής μελέτης, την λήψη μέτρων, κατασκευή έως και την ορθή συμφωνημένη τοποθέτηση
  • Ενίσχυση και ολοκλήρωση θεωρητικών γνώσεων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου, το marketing mix, την πώληση και το after sales service
  • Ανάπτυξη του θεωρητικού υπόβαθρου για σχεδιασμό νέων ανταγωνιστικών επιχειρηματικών μοντέλων

Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για “Τεχνίτες Κατασκευής και Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου” με τη συνεργασία και την επιστημονική επιμέλεια του Π.Ο.Β.Α.Σ.

Επίσης, με την ολοκλήρωση της κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και παρακολούθησης και αποκτούν τη δυνατότητα πιστοποίησης από ανεξάρτητο φορέα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC17024.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ: http://bit.ly/3U51olG

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Αθηνά Νουσιοπούλου trainingcentre@elvial.gr τηλ. (+30) 6944657995.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.