ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ: Μεγάλη ποικιλία υλικών & σχεδίων για κάγκελα κάθε τύπου

Η εταιρεία διαθέτει δύο εξαιρετικές λύσεις στον χώρο του κάγκελου, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Τόσο τα ανοδιωμένα κάγκελα D-LUX όσο και οι βάσεις για υαλοπίνακα χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και αισθητική.

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ παρέχει στους συνεργάτες της τη μεγαλύτερη ποικιλία συστημάτων κιγκλιδωμάτων από διαφορετικά υλικά και σχέδια και συγκεκριμένα τα ανοδιωμένα D-LUX αλλά και βάσεις τζαμιού.

Ανοδιωμένα D-LUX

Η σειρά ανοδιωμένων κάγκελων D-LUX είναι πιστοποιημένη από το Κοινοποιημένο Ινστιτούτο GIORDANO της Ιταλίας. Οι πιστοποιήσεις αφορούν όλες τις εφαρμογές του συστήματος (οριζόντια, κάθετη και με τζάμι).

Τα ανοδιωμένα κάγκελα D-LUX διατίθενται σε τρεις επιλογές:

  • Στρογγυλό
  • Τετράγωνο
  • Οβάλ

Το  σύστημα ανοδιωμένων κάγκελων αλουμινίου D-LUX, προσφέρει απεριόριστες λύσεις για κάθε εφαρμογή, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, προσφέρει τη δυνατότητα οριζόντιων εφαρμογών ή με τζάμι αλλά και εφαρμογές για σκάλες, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική ανάγκη.

Η ανοδίωση, η επιφανειακή κατεργασία στα προφίλ και εξαρτήματα του συστήματος, επιτυγχάνει αντιδιαβρωτική προστασία και αντοχή σε παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και το φινίρισμα απόχρωσης INOX του αλουμινίου, προσδίδει στο προϊόν υψηλή ανθεκτικότητα αλλά και μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Βάσεις Τζαμιού

Η τελευταία αρχιτεκτονική τάση είναι οι βάσεις υαλοπινάκων, που αποτελούν σύστημα με πολλές επιλογές για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων, με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Προσφέρουν εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζουν τη θέα.

Κυρίαρχα χαρακτηριστικά:

  • Μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή
  • Μέγιστη ασφάλεια
  • Ατελείωτη θέα
  • Δεν απαιτείται συντήρηση
  • Σύμφωνα με τα πρότυπα UNI EN 10807 & NF P01-013
  • Δυνατότητα επιλογής κουπαστής
  • Δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων

Διατίθενται διάφοροι τύποι βάσεων που διακρίνονται βάση των προδιαγραφών και του τρόπου εφαρμογής με επιδαπέδειες ή ενδοδαπέδειες τοποθετήσεις, με κουπαστές ή χωρίς, με ρυθμίσεις των βάσεων, με δυνατότητα εξωτερικής στήριξης των υαλοπινάκων, βαρέως ή ελαφρύτερου τύπου που συσχετίζεται με την επιλογή του υαλοπίνακα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.