ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALFA-ΑLOUSYSTEM: Πλήρης γκάμα συστημάτων εξωτερικής σκίασης

Η ALFA-ΑLOUSYSTEM διαθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση στα συστήματα εξωτερικής σκίασης, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις στον επαγγελματία και τον τελικό χρήστη.

Η ALFA-ΑLOUSYSTEM διαθέτει μια πλήρη γκάμα από συστήματα εξωτερικής σκίασης, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις στον επαγγελματία, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, με κορυφαίο προϊόν τη βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου.

Η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου της εταιρείας, είναι ένα εξελιγμένο ποιοτικό προϊόν, που ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με δυνατότητα ρύθμισης των περσίδων σκίασης από 0ο έως 135ο, επιτυγχάνοντας έτσι τη βέλτιστη σκίαση.

Πέρα από την προστασία της ηλιακής ακτινοβολίας, η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου της ALFA-ΑLOUSYSTEM, διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα απορροής υδάτων, το οποίο προσφέρει πλήρη στεγάνωση έναντι της βροχής. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αυτοματισμού κίνησης των περσίδων, ενώ διατίθεται σε διαστάσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε έργου.

Επιπρόσθετα, η ALFA-ΑLOUSYSTEM, διαθέτει και μια πιο οικονομική πρόταση, εξίσου αξιόπιστη, που είναι η σταθερή πέργκολα αλουμινίου, καθώς συνδυάζει μοναδική αισθητική, αντοχή στον χρόνο, αλλά είναι εύκολη στη συναρμολόγηση, με δυνατότητα τοποθέτησης των περσίδων προς και τις δύο κατευθύνσεις.

Τέλος, η λίστα των επιλογών, ολοκληρώνεται με την κλασική πέργκολα αλουμινίου της εταιρείας, που αποτελεί την ιδανική λύση για κτίρια ή προαύλιους χώρους, χαρίζοντας την αίσθηση του κλασικού. Ξεχωρίζει από την κλασική ξύλινη πέργκολα, λόγω της αντοχής της ενάντια στον χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, είναι απλή στη συναρμολόγηση και στην τοποθέτηση.

Διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής και χρωμάτων απόχρωσης ξύλου, προσδίδοντας της ακόμα πιο παραδοσιακό χαρακτήρα και πιο πιστό αποτέλεσμα. Μπορεί να δεχθεί πολυκαρμπονικά φύλλα ή πανί, προσφέροντας σκίαση, προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες, δίνοντας παράλληλα μια άλλη όψη, με πιο μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.