ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: «Έτρεξε» με τον Γιάννη Χριστοκώστα στο Olympus Marathon

Ο Olympus Marathon είναι ένας μοναδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, με την EXALCO να βρίσκεται δίπλα στο στέλεχός της και ερασιτέχνη αθλητή Γιάννη Χριστοκώστα.

Σε έναν από τους πιο απαιτητικούς και σημαντικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος, τον Olympus Marathon, έλαβε μέρος o Γιάννης Χριστοκώστας, στέλεχος της βιομηχανίας αλουμινίου EXALCO.

Η EXALCO ήταν δίπλα του, συνοδοιπόρος σε όλη την προετοιμασία μέχρι και την ημέρα του αγώνα. Ο Γιάννης, ένας άνθρωπος με πάθος για το βουνό και τον αθλητισμό, κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα μετά από 8 ώρες, κατακτώντας τις κορυφές του μυθικού βουνού και πραγματοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.

Ο Olympus Marathon είναι ένας μοναδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος. Η διαδρομή του ακολουθεί μια ιερή πορεία της αρχαιότητας, τότε που οι προσκυνητές της πόλης του Δίου ανηφόριζαν κάθε καλοκαίρι στις κορυφές του Ολύμπου για να τιμήσουν τον υπέρτατο θεό τους, το Δία.

Σήμερα ο Olympus Marathon μετουσιώνει αυτή την πορεία σε υπέρτατο αθλητικό γεγονός, με δρομείς από όλο τον κόσμο, να ακολουθούν τα ίχνη της ιστορίας στο θρυλικό «βουνό των θεών».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.