ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024: Η έκθεση που έγινε η γιορτή του κατασκευαστικού κλάδου

Μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον για επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με συνέπεια και όραμα, γίνεται ξανά το επίκεντρο του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου.

Για άλλη μια φορά, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, συγκεντρώνοντας όλους τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου, γίνεται το γεγονός της χρονιάς. Στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, η αγορά αποκτά πρόσβαση σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες και εξωστρέφεια.

Ήδη οι εκθέτες και οι επικείμενοι επισκέπτες της έκθεσης ξεπερνούν σε αριθμούς τους αντίστοιχους της περυσινής χρονιάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα το τεράστιο ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο κλάδος στο να συναντηθεί και να παρουσιάσει νέες τεχνολογίες και υλικά.

Τρεις ολόκληρες αίθουσες του υπερσύγχρονου Metropolitan Expo θα φιλοξενήσουν κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες, με τον πιο ποιοτικό τρόπο. Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα προσελκύσουν χιλιάδες επαγγελματίες.

Σημαντικό πυλώνα της έκθεσης αποτελεί η δημιουργία ευκαιριών για τη σύναψη διεθνών συνεργασιών. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες του εξωτερικού και δίνοντας σημασία σε αναπτυσσόμενες αγορές που παρέχουν υψηλή αποδοτικότητα, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την επιχειρηματική δικτύωση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, με σεμινάρια και παράλληλες εκδηλώσεις, επίσημοι φορείς και διακεκριμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάσουν θέματα που απασχολούν το επαγγελματικό κοινό, παρέχοντας ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και πληροφόρηση. Μέσα από τις επαφές που δημιουργούνται, ενισχύεται η επικοινωνία εντός του κλάδου και διευρύνονται οι δυνατότητές του.

Μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον για επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με συνέπεια και όραμα, γίνεται ξανά το επίκεντρο του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου.

Για την εγγραφή σας καθώς και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buildexpogreece.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.