ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMOTOR: Εξειδικευμένη & πρωτοποριακή ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων

Τα υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένα συστήματα μηχανισμού ηλεκτροκίνησης της εταιρείας ανταποκρίνονται με ακρίβεια, ασφάλεια και αισθητική αιχμής, ακόμα και στα πρότυπα των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων.


H ALUMOTOR είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εξειδικευμένης ηλεκτροκίνησης frameless κουφωμάτων μεγάλων διαστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία ασχολείται με την ολοκληρωμένη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση του συνόλου του ηλεκτρονικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για την ηλεκτρική κίνηση κουφωμάτων.

Εφαρμογές & εξατομικευμένα συστήματα

Τα υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένα συστήματα μηχανισμού ηλεκτροκίνησης, έχοντας ολιστική προσέγγιση στις εξατομικευμένες ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, ανταποκρίνονται με ακρίβεια, ασφάλεια και αισθητική αιχμής, ακόμα και στα πρότυπα των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων.

Τα εξατομικευμένα συστήματα, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ηλεκτροκίνησης κουφωμάτων, όπως επάλληλο παρασυρόμενο, επάλληλο χωνευτό, γωνιακής συνεργασίας, σύνθετων κινήσεων κ.τ.λ. Εφαρμόζονται αυτοματισμοί αιχμής, για τη συνεργασία δύο ή και περισσότερων ηλεκτροκινήσεων (γωνιακά κουφώματα, αυλαίες κ.τ.λ.), όπως και συστήματα ανίχνευσης εμποδίου και ρύθμισης της ταχύτητας και δύναμης της κίνησης.

Το προηγμένο σύστημα ακριβούς μέτρησης της απόστασης της διαδρομής του ανοίγματος, χωρίς να απαιτούνται τερματικοί διακόπτες και ο υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός με βιομηχανικού τύπου driver για τον απόλυτο έλεγχο του κινητήρα ακόμα και στα πιο μεγάλα και βαριά κουφώματα, προσφέρουν ευέλικτες λύσεις διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες του κάθε έργου (minimal κατασκευές, αλουμίνιο, ξύλο κ.τ.λ.).

Συστήματα & τεχνολογίες

Η ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων συνδυάζεται ιδανικά και με άλλες τεχνολογίες, όπως οι ηλιακοί συλλέκτες, οι αισθητήρες, τα συστήματα ασφαλείας και τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης του κτιρίου, τα οποία επιτρέπουν τον συγχρονισμό με άλλες λειτουργίες όπως τον φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την αντικλεπτική προστασία και τον απομακρυσμένο έλεγχο. Το σύστημα μηχανισμού παραμένει 100% μη ορατό στην εγκατάσταση, προσφέροντας μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι Μηχανικοί της ALUMOTOR, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών και κατασκευών, παρέχουν μια ολοκληρωμένη πρόταση μελέτης και σχεδιασμού σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες κατασκευαστικές ανάγκες του έργου. Σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και το After Sales Service με τις υπηρεσίες συντήρησης και εγγύησης των συστημάτων, διασφαλίζεται η άρτια υλοποίηση του έργου και η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.