ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στήριξε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TENNIS JUNIORS 2024 στη Λάρισα!

Η συνεργασία της ΕΤΕΜ με το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις δείχνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της ευημερίας και της εξέλιξης μέσω του αθλητισμού.

Η ΕΤΕΜ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της διέλασης αλουμινίου, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή της στην υποστήριξη του αθλητισμού και των νέων ταλέντων μέσω της χορηγίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Tennis Juniors 2024.

Η διοργάνωση αυτή, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση για το άθλημα του τένις στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας αθλητές και φιλάθλους από κάθε γωνιά της χώρας.

Συνολικά, 1.059 αθλητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tennis Juniors, καθιστώντας τη διοργάνωση τη μεγαλύτερη γιορτή του τένις στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτούς, 73 αθλητές και αθλήτριες από τη Λάρισα αγωνίστηκαν με ελπίδες για διάκριση στο βάθρο των νικητών.

Οι νεαροί αυτοί αθλητές διαγωνίστηκαν σε αγωνίσματα μονού, διπλού και μικτού στις κατηγορίες τους, προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα και επιβεβαιώνοντας τη δυναμική παρουσία της Λάρισας στον χώρο του τένις.

Η ΕΤΕΜ αναγνωρίζει τη σημασία της υποστήριξης του αθλητισμού από την παιδική ηλικία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των νέων ταλέντων. Η ενεργή συμμετοχή της στην προώθηση του αθλητισμού επιβεβαιώνεται διαχρονικά μέσω της υποστήριξής της σε πολλά αθλητικά γεγονότα της Ελληνικής Επικράτειας.

Η συνεργασία αυτή, έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να αγωνιστούν και να εμπνεύσουν τους θεατές με το πάθος και το ταλέντο τους. Ως χορηγός η ΕΤΕΜ, όχι μόνο δίνει ένα μήνυμα υποστήριξης προς όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την ενίσχυση της εθνικής πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Η πόλη της Λάρισας αγκάλιασε θερμά τους αθλητές και τους φιλάθλους, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης και στην προώθηση του τένις στη χώρα μας.

Η συνεργασία της ΕΤΕΜ με το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις δείχνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της ευημερίας και της εξέλιξης μέσω του αθλητισμού, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον αθλητισμό στη χώρα μας, στηρίζοντας τους νέους αθλητές στην πορεία τους προς την κορυφή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.