ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Χορηγός της υπαίθριας εθελοντικής αιμοδοσίας του Γ. Ν. Λάρισας

Η δημόσια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας και με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Τη σημαντική αυτή ανθρωπιστική δράση στήριξε η EXALCO με χορηγία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η EXALCO συμμετείχε ως χορηγός στη δημόσια αιμοδοσία που οργάνωσε η Νοσοκομειακή Υπηρεσία  Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η δημόσια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κεντρική πλατεία της πόλης και με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η προσφορά αίματος είναι μια ανεκτίμητη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, και η υποστήριξή της εταιρείας σε αυτή τη δράση είναι ένας τρόπος να ενισχύσει και αυτή από τη μεριά της τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Στόχος της EXALCO είναι να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για την ανάγκη και την αξία της αιμοδοσίας. Η συμμετοχή της ως χορηγός στην αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποτελεί μέρος της κοινωνικής ευθύνης και δέσμευσής της για την υποστήριξη της υγείας και της ευημερίας της τοπικής κοινότητας που ανήκει.

Η δυναμική διέλαση με έδρα τη Θεσσαλία ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που αφιέρωσαν χρόνο και αίμα για να σώσουν ζωές!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.