ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUSEAL: Μία δυναμική εμπορική εταιρία στη Βόρεια Ελλάδα!

Με μια δυναμική αντίληψη στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών, η Aluseal κατάφερε να εδραιωθεί ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εμπορικές εταιρίες του κλάδου, με ευρύ δίκτυο, διαθέτοντας αποκλειστικά τα συστήματα Alumil.

Η εμπορική εταιρία ALUSEAL AE συμπληρώνει φέτος 14 χρόνια παρουσίας στην αγορά, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια εδραιωθεί στη συνείδηση του επαγγελματία κατασκευαστή. Με 4 βασικά σημεία διάθεσης των προϊόντων που διαθέτει και που αφορούν την πλήρη γκάμα των συστημάτων της ALUMIL και των εξαρτημάτων της και προφίλ των συνθετικών συστημάτων Salamander, η εταιρία ελέγχει σήμερα ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς της Βορείου Ελλάδος, με δύο σημεία διάθεσης στη Θεσσαλονίκη, ένα στη Λάρισα και ένα στα Ιωάννινα, συνολικής επιφανείας όλων αυτών σε 9.500 τμ.

Η εταιρία έχει εφαρμόσει σύγχρονες τεχνικές σωστής εξυπηρέτησης των πελατών της σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων αλουμινίου και PVC, καθώς διαθέτει μια πλήρη συλλογή εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας. Με στόλο 12 ιδιόκτητων φορτηγών, εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες των πελατών της σε ολόκληρη την Βορεια Ελλάδα.

Με τη δυναμική μας αντίληψη στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η Aluseal κατάφερε να εδραιωθεί ως μία από τις πλέον λειτουργικές και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου, προσφέροντας μεγάλη συλλογή ποιοτικών – επώνυμων προϊόντων, άμεση εξυπηρέτηση και αξιόπιστες λύσεις στα μικρά ή μεγάλα ζητήματα των συνεργατών της. Οι στρατηγικές συνεργασίες της Aluseal, με κυρίαρχη αυτή της ALUMIL και η συνεχώς αναπτυσσόμενη έρευνα για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει, την έχουν αναδείξει σε μια από τις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών του κλάδου...” αναφέρει στο περιοδικό aluminium magazine ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Δάκης Γρηγοριάδης.

Δάκης Γρηγοριάδης
Ο Δ/νων Σύμβουλος της Aluseal Δάκης Γρηγοριάδης

Όλα τα προϊόντα της Aluseal, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και εφαρμογές. Η προώθηση των λύσεών της στους επιτόπου κατασκευαστές για την παραγωγή του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή όπως παράθυρα, πόρτες, υαλοπετάσματα, αίθρια, διαχωριστικά γραφείων κ.ά., σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Σημαντικός παράγων για την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού, το δίκτυο διανομής και το μεγάλο απόθεμα εμπορευμάτων που διαθέτει. Η εταιρία απασχολεί 85 άτομα, διαθέτοντας οργανωμένα τμήματα Logistics, τεχνικής υποστήριξης, τμήμα επιμετρήσεων και τμήμα εξαρτημάτων.

Μερικοί σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της Aluseal

  • 2022 Πλατίνα – Εγκαινιάζεται το νέο υποκατάστημα 2.000 τ.μ. στην περιοχή της Πλατίνας. Οι ταχύτατοι ρυθμοί ανάπτυξης του τμήματος PVC, ωθούν την Aluseal στη δημιουργία ενός σύγχρονου και αναβαθμισμένου χώρου που φιλοξενεί τα συνθετικά προφίλ Salamander.
  • 2019 Ιωάννινα – Εγκαινιάζεται το νέο υποκατάστημα Ιωαννίνων. Οι ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης ωθούν την Aluseal στη μεταφορά του υποκαταστήματος Άρτας στα Ιωάννινα, σε νέες σύγχρονες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ.
  • 2018 – Μεταφορά των κεντρικών εγκαταστάσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου σε χώρο 2.500 τμ.
  • 2016 Άρτα – Η Aluseal στη συνέχεια της ανοδικής πορείας και στα πλαίσια της ανάπτυξή της στην Ήπειρο δημιουργεί το νέο της υποκατάστημα στην Άρτα.
  • 2014 Λάρισα – Η Aluseal δημιουργεί το πρώτο της υποκατάστημα στην Λάρισα, με στόχο την ανάπτυξή της στην Κεντρική Ελλάδα, το οποίο αυτή την εποχή αναβαθμίζεται σε νέες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ.
  • 2012 Salamander Industrie Producte – Μια από τις βασικές συνεργασίες της Aluseal ξεκινάει. Η συνεργασία της με την Γερμανική Salamander στα PVC προφίλ γίνεται σταθμός για την εταιρεία.
  • 2010 Ίδρυση – Η αρχή. Η Aluseal ξεκινά την πορεία της στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, μέσα στην οικονομική κρίση, με όπλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Δάκη Γρηγοριάδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.