ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετείχε και στήριξε την ημερίδα ΕΣΩ 2024 ως Grand Sponsor

Για ακόμη μία χρονιά υποστήριξε με χορηγία τη διοργάνωση μίας ημερίδας ΕΣΩ.

H NEOKEM για ακόμη μία χρονιά υποστήριξε με τη χορηγία της τη 12η διοργάνωση της ημερίδας ΕΣΩ που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε παραγωγή της Design Ambassador.

Το θέμα της ημερίδας ΕΣΩ, «Πίσω στη Γη», ανέπτυξαν Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό τους προβληματισμούς και τις καινοτόμες προτάσεις τους για το πώς να επιστρέψουμε, με συνείδηση «πίσω στη γη», ανακαλύπτοντας νέους τρόπους για να κατοικήσουμε ξανά όλοι μαζί σε μια συμπεριληπτική, κοινή ζωή. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Δανάη Μακρή και ο Νικόλας Μπαρελιέ, συνεργάτες της Design Ambassador.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, τα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ παρουσίασαν στους επισκέπτες την πλούσια χρωματική παλέτα των υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας των συλλογών Prisma & Ammos. Ενημέρωσαν για τις λύσεις που συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον της κατασκευής και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το έντυπο υλικό της εταιρείας καθώς και δείγματα χρωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.