ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ: Όλος ο κατασκευαστικός κλάδος στην έκθεση-θεσμό!

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό γεγονός. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι η γιορτή του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που πραγματοποιείται στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για ολόκληρη την αγορά.

Απόδειξη της σπουδαιότητας της έκθεσης για την ανάπτυξη του κλάδου είναι το τεράστιο ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών. Με τη συμμετοχή των εκθετών να επεκτείνει τη διοργάνωση της έκθεσης σε τρεις αίθουσες και με την προεγγραφή των επισκεπτών να ξεπερνά τον αντίστοιχο περυσινό αριθμό, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ μεγαλώνει και αναδεικνύει τις δυνατότητες του κλάδου.

Η έκθεση, αναγνωρίζοντας πως οι νέες τεχνολογίες και τα υλικά εξελίσσουν τον κλάδο, παρέχει ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας ποιοτικές λύσεις στον επαγγελματία που θέλει να έχει τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της εργασίας του και που προσανατολίζεται στη βιοκλιματική δόμηση και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μεταξύ των κατηγοριών που θα παρουσιαστούν στις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού είναι χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων.

Συνεπής ως προς τον διεθνή χαρακτήρα της, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, παρέχοντας ευκαιρίες σύναψης διεθνών συνεργασιών. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, η έκθεση γίνεται το σημαντικότερο κέντρο επιχειρηματικής δικτύωσης για την ευρύτερη περιοχή και σπουδαίο σημείο ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό γεγονός. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι η γιορτή του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου. Με συνέπεια και στήριξη προς τον επαγγελματία, θα είναι το σημείο αναφοράς για όλη την αγορά, προσφέροντας τις ευκαιρίες και τα εργαλεία για επικερδείς συνεργασίες και ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.